Про нас
увійти

Андрій Андріїшин виборов "золото" і дві "бронзи" на чемпіонаті України з лижних перегонів

категорія: Зимові види | дата: 03 02 2021
Андрій Андріїшин виборов "золото" і дві "бронзи" на чемпіонаті України з лижних перегонів

Впродовж п’яти днів на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту осіб з інвалідністю України, що у селі Яворів на Львівщині, тривав чемпіонат України з лижних перегонів серед спортсменів з порушеннями слуху, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Учасниками цих престижних змагань стали спортсмени із семи  областей України та міста Києва. Три медалі - одну золоту і дві бронзових - здобув на турнірі представник Тернопільського центру та ДЮСШІ "Інваспорт", заслужений майстер спорту України Андрій Андріїшин.

Як повідомляє регіональний центр "Інваспорт", наш земляк виступав серед чоловіків 2002 р.н. і старших. У перший день змагань, 24 січня, в індивідуальному спринті класичним стилем на дистанції 1,2 км Андрій Андріїшин завоював бронзову нагороду; 26 січня у гонці класичним стилем з інтервальним стартом на дистанції 10 км тернополянин виборов золоту нагороду і став чемпіоном України. А ще одну "бронзу" принесла Андрієві гонка вільним стилем 10 км (мас-старт), яку провели 27 січня.

Тренер спортсмена - заслужений працівник з фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook