Про нас
увійти

В аматорському чемпіонаті України відбулося тернопільське дербі

категорія: Футбол | дата: 18 09 2024
В аматорському чемпіонаті України відбулося тернопільське дербі

Одразу три представники футбольної Тернопільщини виступають в аматорському чемпіонаті України з футболу сезону-2024/25. І ось у 4-му турі відбулося перше тернопільське дербі. 14 вересня,  Великих Гаях зустрілися місцевий "Агрон" та збаразький "Галич".

Повідмляє Асоціяація футболу Тернопільщини.

Господарі, які є діючими чемпіонами Тернопільської області та лідерами цьогорічного сезону, святкували мінімальну перемогу 1:0. Єдиний гол у матчі було забито на 50-й хвилині. Пішов навіс з лівого краю атаки від гравців "Агрона". Капітан "Галича" Арсен Чубатий невдало намагався перервати передачу, скинув м’яча прямо на ногу великоївському нападнику Богдану Семенцю і той без проблем вразив порожні ворота.

Ця перемога стала для "Агрона" четвертою поспіль від початку сезону (третя – з рахунком 1:0) і команда з Великогаївської громади з 12 очками ділить перше-друге місце турнірної таблиці з своїми земляками з заліщицького "Дністра". Натомість "Галич" з одним очком після чотирьох зіграних матчів обіймає сьому позицію в групі 1 аматорського чемпіонату України.  

У наступному, 5-му турі, всі матчі команд з Тернопільщини відбудуться у неділю, 22 вересня. При чому, суперниками стануть всі колективи з Київщини. "Дністер" на домашньому стадіоні зіграє проти "Сокола" (Михайлівка-Рубежівка), а "Агрон" та "Галич" зіграють на виїзді проти ФК "Лісне" та "Мрії" (Гостомель) відповідно.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook