Про нас
увійти

"Агрон" зазнав першої поразки у чемпіонаті області

категорія: Футбол | дата: 25 09 2024
"Агрон" зазнав першої поразки у чемпіонаті області

18 вересня, у В. Гаях в рамках 16-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року зустрічалися лідери – великогаївський "Агрон" та заліщицький "Дністер". Гості здобули перемогу і наблизилися у турнірній таблиці до великогаївської команди на відстань одного очка.

У першому таймі перевагою володіли господарі, які створили кілька гольових моментів, однак вдала гра голкіпера "Дністра" Єгора Поповича на пару з заліщицькими оборонцями не дозволила супернику відкрити рахунок.

Головні ж події в матчі розгорнулися в середині другого тайму. На 62-й хвилині передачу на хід Миколі Ландяку віддав Дмитро Бобик. Рейд Ландяка по лівому фланзі завершився несильним, зате точним ударом у дальній нижній кут воріт – голкіпер "Агрона" Руслан Мазур завадити у цьому епізоді не зміг (0:1). А через сім хвилин ще один м’яч побував у воротах "Агрона". Роман Голодрига завдав удару зі штрафного у кут, де знаходився Мазур, однак Руслан не зумів на нього зреагувати (0:2).

Перемога заліщан повернула інтригу у вищу лігу чемпіонату Тернопільської області. Тепер відстань у турнірній таблиці від "Агрона" до "Дністра" становить всього одне очко (34 проти 33). Зауважимо лише, що "Агрон" у третьому колі вже пропускав тур через непарну кількість команд, а "Дністер" поки що – ні…  

"Агрон" (Великогаївська громада) – "Дністер" (Заліщики) – 0:2 (0:0)

11 вересня. Заліщики. Стадіон "Дністер". 650 гл. +22 град.

Арбітр – Ігор Садковський (Теребовля), асистент – Олег Мімнонов (Тернопіль), Дмитро Кіцкай (Бучач).

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Агрон": Мазур-к, Скакун, Андрієшин, Щербатюк, Соколовський, Кохман, Гром’як, Луцик, Пришнівський (Понєдєльнік, 84), Харчук (Т. Семенець, 78), Б. Семенець. Запасні: Рогаль, Онищук, Павлович, Ковалик, Мельник.

"Дністер": Попович, Червонецький-к, Пасічник, Бацман, Кірієнко (Чемерейко, 90), Шишигін (Садовський, 88), Білик, Бобик (Городинський, 90+4), Ландяк (Шелаєв, 90+4), Голодрига, Процик (Головачук, 90). Запасні: Кузняк, Давидюк, Геник.

Голи: Микола Ландяк (62), Роман Голодрига (69).

Попередження: Іван Кірієнко (14), Ігор Кохман (32), Валентин Білик (45+1), Євген Щербатюк (49), Назар Процик (53), Роман Голодрига (57), Роман Андрієшин (62), Станіслав Бацман (72), Сергій Богородіченко (72, тренер), Микола Ландяк (77).

Вилучені: Євген Щербатюк (68, друге попередження), Роман Голодрига (72, друге попередження).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook