Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" поступається лідеру Першої ліги

категорія: Футбол | дата: 17 09 2024
Тернопільська "Нива" поступається лідеру Першої ліги

15 вересня футбольний клуб "Нива" Тернопіль в рамках 7-го туру чемпіонату Першої ліги в групі "А" у домашній грі зазнав поразки від волочиського "Агробізнеса".

Лідер групи приїхав у гості до Тернополя. "Агробізнес" дуже несподівано всі свої п'ять матчів виграв. "Нива" у минулому турі розгромно поступилася "Прикарпаттю" і після цього туру керівництво клубу вирішило припинити співпрацю з головним тренером Калиниченком. Керував грою команди сьогодні Руслан Уманець.

На жаль, перша половина зустрічі не порадувала вболівальників великою кількістю моментів. Боротьби вистачало, а ось конструктиву у заключній третині поля було мало. "Агробізнес" завжди насамперед намагається надійно грати у захисті, а ось господарі мали б грати більш активно. Перший тайм завершився без голів. Якщо ви пропустили першу половину зустрічі, то ви нічого не втратили.

На 56-й хвилині господарі відкрили рахунок. Кухарук подав з кутового, а Галадей головою пробив у дальній кут - 1:0. Дуже швидко підопічні Чижевського зрівняли рахунок. Після передачі Войтіховського відзначився Кузьмин - 1:1. На 69-й хвилині Козак з меж штрафної пробив у кут і вдруге вивів "Ниву" вперед - 2:1. Після перерви футбол набагато цікавіший.

Наприкінці зустрічі справжній шедевр вдався Войтіховському. Нападник гостей шикарним ударом у дев'ятку зрівняв рахунок - 2:2. Підвів господарів Давидов, який отримав другу жовту. "Агробізнес" дуже швидко реалізував чисельну більшість. Перемогу гостям приніс Роман Толочко - 2:3. Шоста поспіль перемога лідера групи.

Перша ліга. Група А. Сьомий тур

"Нива" - "Агробізнес" 2:3

Голи: Галадей (56), Козак (69) - Кузьмин (61), Войтіховський (83), Толочко (89)

Вилучення: Давидов (87)

"Нива": Ольховий - Зінь, Слотюк, Бей, Мудрий, Давидов, Кухарук, Козак, Сидун, Дорошенко, Галадей

"Агробізнес": Підківка - Гаврушко, Сидоренко, Білий, Лень, Глоба, Толочко, Теплий, Фомін, Кузьмин, Войтіховський

Джерело: ua-football.com/

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook