Про нас
увійти

Лижники з Великоберезовицької громади стали чемпіонами України

категорія: Зимові види | дата: 14 03 2024
Лижники з Великоберезовицької громади стали чемпіонами України
Чемпіонат України з лижних гонок серед юнаків та дівчат відбувався з 2 по 9 березня на Львівщині.

Тернопільщину на змаганнях гідно представили вихованці ДЮСШ "Олімп" Великоберезовицької громади. Як повідомили у комунальному закладі, чемпіонами України у спринтерській естафеті серед молодших юнаків стали Любомир Чорний та Максим Ткачук.

Третє місце серед середніх юнаків у спринтерській естафеті здобули Арсеній Чорний та Дмитро Жирук. Ще одну "бронзову" нагороду чемпіонату у спринтерській естафеті виборола Софія Іваніцка серед молодших дівчат.

У ТОП-6 найсильніших у спринтерській естафеті на 5 місці фінішувала Софія Трифонюк.

"Високими здобутками наші лижники відзначилися також у спринті, кваліфікації вільним стилем. Призерами стали молодші юнаки. "Срібло" чемпіонату України здобув Любомир Чорний. "Бронзу" виборов Максим Ткачук.

Також молодші юнаки серед найкращих у гонці вільним стилем. Срібну нагороду отримав Любомир Чорний. Максим Ткачук фінішував 4-тим. Лише 1,5 секунди розділили спортсмена від подіуму. Також Максим став 4-тим у спринті, кваліфікації та 5-тим у гонці вільним стилем", – зазначили в ДЮСШ.

У ТОП-6 найсильніших на чемпіонаті у спринті вільним стилем серед старших дівчат увійшла Софія Яськів, яка фінішувала на 6 місці. Окрім цього спортсменка тричі потрапляла у десятку найкращих.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook