Про нас
увійти

Олег Лівіцький очолив збаразький "Галич"

категорія: Футбол | дата: 19 07 2024
Олег Лівіцький очолив збаразький "Галич"

Аутсайдер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2024 року – збаразький «Галич» зробив рокіровку на тренерському містку. Замість Анатолія Петровича Назаренко місце головного тренера зайняв Олег Ярославович Лівіцький

Олег Лівіцький працює дитячим тренером у ФСК «Чемпіон» (Тернопіль). У своїй поки, що короткій тренерській кар’єрі в нього була одна самостійна робота у дорослій команді – «Агрон» з Великогаївської громади.

9 вересня 2020 року Олег Лівіцький став виконувачем обов‘язків головного тренера «Агрона», після того як посаду тренера команди залишив Роман Курдупель. Сезон-2020 Олег Ярославович відпрацював в «Агроні» з додатком в.о., а 24 лютого 2021 року його було затверджено повноцінним головним тренером великогаївської команди.

У якості тренера Олег Ярославович здобув з «Агроном» золоті медалі чемпіонату області 2021 року, того ж року виграв кубок області, а в 2020-му виборов суперкубок. Також у сезоні-2021/22 «Агрон» завершив перше коло чемпіонату України серед аматорів на першій позиції в своїй групі (змагання не були дограні через повномасштабне вторгнення російської федерації).

Олег Лівіцький один з небагатьох на Тернопільщині, хто має тренерську ліцензію В диплома УЄФА.

Що цікаво, 38-річний фахівець ще остаточно не повісив бутси на гвіздок, а в сезоні-2024 був заявлений за команду вищої обласної ліги – бучацький «Колос», у складі якої провів два поєдинки. Матч проти своєї нинішньої команди – збаразького «Галича» Олег Ярославович вийшов на поле зі стартового свистка, а в зустрічі проти ФК «Борщів» з’явився з лавки запасний.

Олег Лівіцький вже встиг дебютувати на тренерському містку «Галича» у контрольному матчі проти команди «Вікнини» з Вікна. Учора, 17 липня, збаражчани під керівництвом нового тренера святкували перемогу – 3:0.

До слова, Анатолій Назаренко залишається в тренерському штабі Олега Лівіцького і буде його помічником.   

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook