Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" дозаявив нового голкіпера

категорія: Футбол | дата: 19 07 2024
Великогаївський "Агрон" дозаявив нового голкіпера

Діючий чемпіон Тернопільської області з футболу великогаївський "Агрон" цього тижня дозаявив уже четвертого нового гравця. Ним став молодий та перспективний 18-річний воротар, уже колишній голкіпер тернопільських "Подолян" Омелян-Вільям Чубак.

Омелян Чубак є вихованцем Футбольної академії "Тернопіль". За команду академії,  а також ФСК "Чемпіон" (Тернопіль), Чубак виступав у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України, у якій загалом провів 38 поєдинків.

У 2023 році дебютував на дорослому рівні за команду "ФАТ-Подоляни" (Тернопіль) у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області. За цей колектив встиг зіграти 19 поєдинків (усі – в основному складі) у чемпіонаті, кубку та суперкубку Тернопільської області. Також захищав кольори тернопільських "Подолян" у чемпіонаті України серед аматорів сезону-2023/24 – 15 поєдинків і теж усі в основі. З цієї командою зупинився за крок до фіналу змагань (поразка за сумою двох матчів від "Пробою" з Городенки).

Дебютувати за свою нову команду "Агрон" Омелян Чубак зможе вже завтра, 20 липня, у першому чвертьфінальному поєдинку кубку Тернопільської області проти заліщицького "Дністра".

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook