Про нас
увійти

На чемпіонаті України зі спринту серед юнаків та дівчат тернопільські лижники тричі отримували "бронзу"

категорія: Зимові види | дата: 22 02 2020
На чемпіонаті України зі спринту серед юнаків та дівчат тернопільські лижники тричі отримували "бронзу"

На Львівщині, на навчально-спортивній базі зимових видів спорту "Тисовець", завершився чемпіонат України з лижних перегонів (спринт) серед юнаків та дівчат, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Бронзову нагороду в спринті вільним стилем у віковій групі 2006-2007 р.н. виборов учень ДЮСШ Тернопільського району Дацько Олександр.

В спринтерській естафеті вільним стилем "2 спортсмени х 3 кола х 1000 м" у віковій групі 2004-2005 р.н. "бронзу" здобули учень Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту Олексій Качурай та учень ДЮСШ Тернопільського району Капуш Євген.

Також бронзову медаль у віковій групі 2006-2007 р.н. вибороли учні ДЮСШ Тернопільського району Тесельський Назарій та Дацько Олександр. У цій же естафеті серед дівчат у віковій групі 2002-2003 р.н. четверте місце в учениці ДЮСШ Тернопільського району Гаяць Алли та представниці ТО ШВСМ Усенко Олександри. П’яте місце серед юнаків у віковій групі 2002-2003 р.н. в учнів ТОДЮСШ із зимових видів спорту Славського Михайла та ДЮСШ Тернопільського району Костюка Романа.

Загалом, команда Тернопільської області зайняла п’яте загальнокомандне місце з 13 команд.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook