Про нас
увійти

Меркушина: "На вогневих рубежах я не думаю про швидкість стрільби"

категорія: Зимові види | дата: 05 12 2017
Меркушина:

Українка відзначила, що для неї Естерсунд став одним з етапів підготовки.

Анастасія Меркушина зайняла 25-е місце в гонці переслідування на етапі Кубка світу в Естерсунді. Українська біатлоністка стартувала 34-й, допустила 2 промахи на другий лежанні, а на фініші зуміла додати 9 місць. При цьому Меркушина показала найвищу швидкість стрільби - 1: 23.7, випередивши найближчу суперницю за цим показником Лізу Терезу Хаузер майже на 13 секунд. Сама спортсменка заявила, що на рубежах вона про швидкість стрільби не замислюється:

"Для мене Естерсунд - це етап підготовки. Все йде за планом. Що стосується швидкості стрільби, то я на рубежах про це не думаю".

Батько Анастасії Олег Меркушин, який входить до тренерського штабу збірної України, зазначив, що його такі показники дочки не здивували:

"Для мене така швидкість стрільби у Насті - звичайна річ. Вона швидко стріляє, тому що швидко готується до першого пострілу".

Нагадаємо, що кращий результат серед українок в персьюті показала Олена Підгрушна - 9-е місце. Юлія Джима, яка стартувала третьою, допустила 5 промахів і опустилася на 21-е місце.

Джерело: xsport

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook