Про нас
увійти

Підручний здобув бронзу в змішаній естафеті на Кубку Світу

категорія: Зимові види | дата: 13 03 2017
Підручний здобув бронзу в змішаній естафеті на Кубку Світу

Збірна України завоювала бронзову медаль в останній гонці восьмого етапу Кубка світу у фінському Контіолахті.

Ірина Варвинець, Ольга Абрамова (заявлена ​​в останній момент замість Юлії Джими), Сергій Семенов і Дмитро Підручний показали кращу стрільбу в гонці, використавши найменшу кількість додаткових патронів серед усіх команд - всього 6. Спокій на вогневих рубежах можна назвати одним з ключових моментів в завоюванні нагороди.

Ірина Варвинець, на диво добре відчуває себе на складній трасі в Контіолахті. показала при нулях промахів відмінну швидкість на перших двох колах (трохи втомившись на третьому). Ольга Абрамова, що потрапила в естафету в останній момент замість Юлії Джими, настріляла стільки промахів, скільки інші колеги, разом узяті. Але як для спортсменки, яка пропустила рік без змагань, дуже рівно провела всю гонку і втримала команду в групі лідерів, на 4 місці.

Сергій Семенов, незважаючи на нестабільний вітер на стрільбі, помилився лише раз, в той час, як суперники постійно використовували доппатрони. А капітан чоловічої команди Дмирий Підручний взяв себе в руки у складній ситуації, коли в спину дихав росіянин Євген Гаранич. На останньому колі Діма відпрацював натхненно, так і не підпустивши ні на секунду росіянина до української бронзі.

Медаль в Контіолахті стала першою для України в змішаних естафетах за два сезони. А також четвертої нагородою команди в нинішньому сезоні на етапах Кубка і чемпіонаті світу.

За матеріалами: xsport

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook