Про нас
увійти

"Агрон" здобув впевнену перемогу над івано-франківським "ФАПФ"

категорія: Футбол | дата: 16 04 2024
"Агрон" здобув впевнену перемогу над івано-франківським "ФАПФ"

13 квітня, в Івано-Франківську відбувся матч 16-го туру аматорського чемпіонату України, в якому місцевий ФАПФ приймав великогаївський "Агрон".

Оновлена івано-франківська команда встигла здобути першу перемогу в сезоні та проявити себе непоступливим, важким суперником. Навіть гранд футболу Тернопільщини – Агрон – вимушений був зважати на підвищення рівня амбітності недавнього «відспіваного» аутсайдера.

Проте, витримавши дебютний відрізок і перевівши гру в вигідне для себе русло, великогаївці зуміли ще до перерви забезпечити собі комфортну перевагу. Спершу довгий пас від воротаря продовжив у стрибку Семенець, далі Гром'як розхитав суперника і з-під оборонця лівою ногою низом пробив у дальній кут – 0:1 на 30-й хвилині.

Перед самою перервою в метушні в центрі поля швидше за всіх зорієнтувався Стриєшин і запустив довгу передачу на Гром'яка, а Тарас у стилі Коноплянки змістився з лівого флангу та правою ногою запустив метрів із 20-ти в дальню дев’ятку – це 0:2. Другий тайм Агрон вдало проводив по рахунку й наприкінці матчу зумів поставити крапку в протистоянні. Спробу господарів вийти через центр поля в атаку перервав Пришнівський, перехопивши м’яча й тут же підключивши на лівому фланзі Гром'яка. Цього разу Тарас обережно ввійшов у карний майданчик, оминув суперників і знову завершив правою ногою – 0:3. Напрочуд важлива перемога для команди Богородіченка, яка закріпилася на третьому місці.

Ревера 1908-ФАПФ (Івано-Франківськ) - Агрон (Великі Гаї) - 0:3 (0:2)

Голи: Гром'як, 30, 45+1, 85

Ревера-ФАПФ: Горбатюк, Школьний, Максименко, Коновалов, Брацюнь, Бойко© (Максимів, 86), Дрекало (Шмаль, 46), Салій (Корвацький, 46), Шкварилюк (Угринюк, 70), Неледва, Пащак. Запасні: Кравець, Гоголь, Сальваровський. Головний тренер: Ярослав Матвіїв.

Агрон: Рогаль, Соколовський©, Олексюк, Щербатюк, Скакун, Стриєшин, Луцик (Онищук, 72), Пежинський (Павлович, 67), Пришнівський, Гром'як (Ковалик, 88), Семенець (Понєдєльнік, 67). Запасні: Мазур, Войнарський, Скородень. Головний тренер: Сергій Богородіченко.

15:00; 13.04.2024. Івано-Франківськ. Стадіон Академії НФК Ураган. Поле 4 (шт.); +20С

Суддя: Шевчук Андрій (Волинська обл.)

Попередження: Дрекало, 36, Пежинський, 40, Коновалов, 41, Семенець, 55

Джерело: ААФУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook