Про нас
увійти

"Кобзар" з Гаїв Шевченківських взяв участь у ветеранському чемпіонаті України

категорія: Футбол | дата: 23 04 2024
"Кобзар" з Гаїв Шевченківських взяв участь у ветеранському чемпіонаті України

Ветеранська команда "Кобзар" з Гаїв Шевченківських (Байковецька громада) учора, 21 квітня, взяла участь у відбірковому етапі чемпіонату України з футбол серед ветеранів 55+ років пам’яті МСМК, заслуженого тренера України Володимира Лозинського.

У групі "Захід-1", де грали три команди –  "Буковина" (Чернівці), "Агробізнес" (Волочиськ) та "Кобзар" (Гаї Шевченківські, Тернопільська область), всі поєдинки проходили у Чернівцях на стадіоні "Хет-трик Арена" (покриття штучне).

Наші земляки, у першому поєдинку поступилися господарям – 0:3, в другому – команді "Агробізнес" – 0:2. Переможцем групи стали ветерани з Волочиська, які переграли в очному поєдинку гравців "Буковини" – 1:0. Вони й здобули путівку до фінального етапу, матчі якого відбудуться в травні 2024 року в м. Києві.

Футбольний турнір серед ветеранів проводиться під час війни та має статус благодійного. Всі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України. Організатором турніру виступає Асоціація ветеранів футболу України, генеральні партнери змагання: ТОВ "Агробізнес" та Благодійний фонд родини Собуцьких.

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook