Про нас
увійти

"Терен" повернувся у Вищу лігу з регбі-7

категорія: Командні види | дата: 16 05 2017

Дев'яте місце за підсумками першого етапу Вищої ліги з регбі-7 посів тернопільський регбійний клуб "Терен".

Етап чемпіонату України 13 травня відбувся у Кременчуці. Участь у ньому взяли 12 регбійних команд. Власне, визначення переможців відбувалося в два етапи. Спочатку – груповий, а потім команди у стикових матчах визначалися з підсумковими позиціями.

- "Терену" не пощастило із жеребкуванням, адже потрапили у такзвану "групу смерті", - пригадує граючий тренер тернопільської команди Володимир Крутовський. – Нашими суперниками були київський "Антарес" і команда з Дніпра, які згодом грали у фінальному матчі. Обидва матчі ми у підсумку програли.

Відтак тернополянам довелося боротися за 9-10 місця з харківським "УІПА". У цьому двобої "Терен" переміг більш ніж впевнено – 22:0.

- Наша команда давно не приймала участь в офіційних турнірах такого рівня, - каже Володимир Крутовський. – Склад "Терену" суттєво оновився. Всі ці фактори вплинули на те, що ми не змогли посісти вищого місця. Але тішить те, що наші молоді регбісти здобули неоціненний досвід.

Регбіст додає, що "Терен" не є професійною командою і поки не може на рівних конкурувати з лідерами чемпіонату.

- Щоб показувати високі результати потрібен системний підхід до підготовки, - каже він. – Необхідно поповнювати ряди клубу молодими спортсменами. У нас поки з цим важко, адже ми аматорська команда. Гравці працюють, навчаються, а тренуємося у вільний час. Незважаючи на це, Тернопіль силами "Терену" знову представлений на регбійній карті України.

Додамо, що другий тур чемпіонату України з регбі у Вищій лізі відбудеться 15 червня в Ірпіні.

Команда "Терен" висловлює подяку за підтримку ТМ "Молокія" та обласному управлінню фізкультури та спорту.
 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook