Про нас
увійти

Тернополяни здобули три комплекти нагород у фіналі Шкільної ліги з флорболу

категорія: Флорбол | дата: 21 05 2018
Тернополяни здобули три комплекти нагород у фіналі Шкільної ліги з флорболу

Срібні та бронзові медаль у фінальній частині флорбольної Шкільної ліги України-2018 здобули тернопільські спортсмени, повідомляє 20 хвилин.

До фінальної частини потрапили команди трьох тернопільських шкіл, які під керівництвом тренера Володимира Смолки змагались у трьох вікових категоріях.

У категорії 4-5 класів Тернопіль представили учні 9-ї школи імені Іванни Блажкевич.

- Учні даної школи наполегливо тренувались протягом року, - каже тренер Володимир Смолка. - На відбіркових змаганнях серед шкіл міста вони посіли 2-е місце, що дозволило Тернополю виставити команду згідно квоти. У фіналі Шкільної ліги наймолодші школярі показали достойну гру. І лише у фіналі поступились команді з Київщини. Проте срібні медалі є великим досягненням для нашого міста.

Серед команд 6-7 класів перемогу на відбірковому етапі серед шкіл міста здобули представники школи №27. У фіналі підопічні Володимира Смолки впевнено пройшли груповий етап. Але у півфіналі поступились київській команді "Вікінги". У матчі за "бронзу" наші школярі обіграли однолітків з Молочанська з рахунком 5:2, посівши третє місце.

Чинні чемпіони серед 8-9 класів - тернопільська школа-ліцей №6 у півфіналі знову зустрілись з командою рівненської школи №18. Минулого року, за словами тренера, тернополяни перемогли цих суперників 5:4 і виграли турнір. Цьогоріч наші флорболісти поступилися 2:4. А у матчі за 3-є місце перемогли Французький Ліцей з Києва з переконливим рахунком 7:1.

- Діти наших шкіл показали хороший результат, здобувши три комплекти нагород серед 18 найсильніших команд шкіл України, - каже Володимир Смолка. - Я із командою тренерів та однодумців буду надалі працювати над розвитком шкільного флорболу в місті. Та прикладати всіх зусиль для формування найсильнішої школи флорболу в Україні.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook