Про нас
увійти

Наймолодші тернопільські флорболісти вибороли "бронзу" у Запоріжжі

категорія: Флорбол | дата: 30 04 2016
Наймолодші тернопільські флорболісти вибороли

Третє місце за підсумками чемпіонату України з флорболу здобули гравці команди ФлК Тернопіль-Юніор у категорії U-12.

Плей-офф чемпіонату минулими вихідними відбувся у Запоріжжі. У півфінальному поєдинку юні тернопільські флорболісти зустрілись із сумськими Воронами. На жаль, флорболісти Тернопіль-Юніор поступились з рахунком 2:0.

— Півфінальний матч відбувався у напруженій та рівній боротьбі, — каже тренер юніорів та голова Тернопільської обласної федерації флорболу Володимир Смолка. — Більше пощастило команді суперника, яка виглядала свіжішою, аніж тернополяни, котрі подолали майже 1000 км. у дорозі до змагань. Наступного дня, налаштувавшись на гру, підопічні Володимира Смолки впевнено перемогли команду Скала-2003 з Мелітополя — 4:1. Відтак, наші флорболісти стали третіми. За тернополян голами відзначилися Юрій Нацюк. Валерій Хілініч та двічі Андрій Татарин. До слова, воротар команди ФлК Тернопіль-Юніор Владислав Кучерявий отримав титул кращого воротаря України у віковій категорії до 12-ти років.

— Аналізуючи виступ команди за підсумками сезону, бронзові медалі можна вважати позитивним результатом, — додає Володимир Смолка. — Звісно ж ціль була перемогти, але через ряд факторів, ми не використали ту можливість реалізувати завдання, яке стояло перед клубом на початку сезону. Від імені Тернопільської обласної федерації флорболу висловлюю щиру подяку всім, хто був причетний до підготовки команди та поїздки. Усім батькам, а також тим, хто вболівав за нас вдома. Флорбол — єднає!

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook