Про нас
увійти

Вихованці Тернопільської ОДЮСШ з біатлону здобули за цей сезон 29 медалей

категорія: Зимові види | дата: 08 04 2016
Вихованці Тернопільської ОДЮСШ з біатлону здобули за цей сезон 29 медалей

Засідання тренерської ради щодо аналізу роботи тренерів-викладачів та оцінки виступів їхніх вихованців на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях в складі збірних команд Тернопільської області та України відбулось у Тернопільській ОДЮСШ з біатлону ФСТ "Колос". Як повідомляє директор школи Андрій Яцина, на чемпіонатах України 2016 року та всеукраїнських змаганнях з біатлону за зимовий період, учні-спортсмени Тернопільської ОДЮСШ з біатлону завоювали 29 медалей, серед яких 2 золотих, 12 срібних та 15 бронзових.

Так, на юнацькому чемпіонаті України, який в грудні 2015 року відбувся на НСБ "Тисовець" в м.Сколе Львівської області, бронзовим призером в спринті став Руслан Бригадир, срібною призеркою була Мар’яна Брикайло, у змішаній естафеті "бронза" у Руслана Бригадира, Назарія Цебринського, Мар’яни Брикайло та Наталії Дячук.

На юніорському чемпіонаті України, який відбувся 24-29 лютого 2016 року на НСБ "Тисовець", "срібло" у спринті здобув Назарій Цебринський, срібними призерами в естафетах стали Наталія Дячук, Дарина Гаврищук, Назарій Цебринський, Руслан Бригадир, Микола Марфут.

На дорослому чемпіонаті України, який відбувся в с.Яворів на Львівщині в березні цього року, срібні медалі в естафеті вибороли Мар’яна Брикайло та Ірина Беган.

На всеукраїнських змаганнях серед ДЮСШ, які проходили в місті Суми з 6 до 11 лютого 2016 року, чемпіонами в спринті стали Мар’яна Брикайло та Роман Бригадир, срібну нагороду в індивідуальній гонці завоювала Мар’яна Брикайло, в естафетній гонці "срібло" вибороли Марфут Микола, Михайло Кучак та Роман Бригадир.

На юніорському та юнацькому чемпіонаті світу, який тривав з 26 січня до 2 лютого 2016 року в місті Дейла-Градиста (Румунія), кращий результат в естафеті в складі збірної команди України  показав Назарій Цебринський — 5 місце, Руслан Бригадир зайняв високе 6 місце у естафеті серед юнаків.

На юніорському чемпіонаті України в лютому, бронзову нагороду в змішаній естафеті вибороли Мар’яна Брикайло, Наталія Дячук, Назарій Цебринський та Руслан Бригадир.

Бронзова нагорода на юнацькому чемпіонаті України в естафеті у Руслана та Романа Бригадирів.

На дорослому чемпіонаті України в березні бронза в спринті у Назарія Цебринського, третє місце в змішаній естафеті здобули наші спортсмени в складі Мар’яни Брикайло, Наталії Дячук, Руслана Бригадира, Назарія Цебринського.

Четверо наших учнів взяли участь у юніорському та юнацькому чемпіонаті світу в Румунії в складі збірної команди України: Руслан Бригадир, Роман Бригадир, Назарій Цебринський, Мар’яна Брикайло.

Норматив майстра спорту України виконав Назарій Цебринський, вперше норматив "кандидат у майстри спорту України" виконали Мар’яна Брикайло, Наталія Дячук, Дарина Гаврищук, Руслан Бригадир, Роман Бригадир та Микола Марфут.

Назарій Цебринський, згідно наказу департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА, отримуватиме стипендію як кращий спортсмен протягом року.

Директор Тернопільської ОДЮСШ з біатлону Анатолій Яцина висловив подяку всьому тренерсько-викладацькому складу та учням-спортсменам за успішно проведений біатлонний сезон.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook