Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" зазнала поразки на Київщині

категорія: Футбол | дата: 07 05 2024
Тернопільська "Нива" зазнала поразки на Київщині

4 травня "Нива" провела свій черговий виїзний поєдинок у Чемпіонаті Першої Ліги групи "Вибування". Цього разу тернополяни вирушили у Київську область, а саме у с.Демидів, де свої домашні поєдинки проводить вишгородський "Діназ".

Перший тайм поєдинку однозначно можна віднести в актив господарям поля. 

Хоч і вже на 5 хвилині поєдинку "Ниві" вдалось відзначитись. Андрій Різник по флангу прорвався до штрафного майданчику "Діназу" та розрізною передачею залишив Арсентія Дорошенка віч-на-віч з стражем воріт Вишгородського клубу - Дмитроченком Вадимом. 30 номер жовто-зелених успішно реалізував момент, проте лайнсмен зафіксував положення поза грою у епізоді. 

Далі по ходу зустрічі ініціативу на себе взяли саме господарі. Їм вдалось створити чимало роботи для голкіпера "Ниви" - Іллі Ольхового, та часто створювали епізоди, які завершували ударами по воротах, але в них трішки бракувало влучності.

Проте 1 свій момент господарі реалізувати таки змогли. На 25 хвилині поєдинку Андрій Соловйов вже у штрафному майданчику тернополян здійснив навісну передачу на лінію воротарського майданчику. Там, боротьбу на другому поверсі вдалось виграти Андрію Новікову, який відправив мʼяч прямісінько у кут воріт. 

На другу половину зустрічі жовто-зелені вийшли в кардинально іншому настрої. Команда перейняла ініціативу на себе, а доволі швидкі заміни добавили темпу в грі. 

Найбільш небезпечним епізодом запамʼятався момент Дмитра Галадея, який лиш вийшовши на заміну зумів створити його сам для себе. Спочатку протягнувши мʼяч близько центра поля в бік воріт господарів, віддавав розрізну передачу на Богдана Козака, яка могла вивести півзахисника на вихід віч-на-віч з голкіпером, але цю передачу зуміли перехопити захисники. Дмитро одразу вступив в активний пресинг, зумів обікрасти Волошина та Мартинюка, увірвася в штрафний майданчик з мʼячем, та на жаль не зумів попасти потужним ударом у ствір воріт.

На 75 хвилині поєдинку своє друге попередження у зустрічі отримав Богдан Козак. Залишившись у меншості тернополяни не покидали надій бодай зрівняти рахунок, проте і простору для розвитку атак гравцям "Діназу" стало більше. Гра почала тривати на зустрічних курсах, інтрига зберігалась до кінця поєдинку, аж на 87 хвилині зустрічі господарі зуміли подвоїти перевагу та зняти усі питання щодо переможця у цій зустрічі.

Чемпіонат Першої Ліги. Група "Вибування"

4 травня 2024

"Діназ" - "Нива" (2:0)

Голи: Новіков 25ʼ, Борисенко 87ʼ

Попередження: Мартинюк 35ʼ, Козак 63ʼ, 75ʼ (вилучення), Демчук 69ʼ, Соловйов 76ʼ, Ярмак 86ʼ, Сергійчук 90ʼ

Діназ: Дмитроченко, Волошин, Ярмак, Літвінов, Мартинюк, Ткачук, Мораренко, Паламар, Сейтхалілов, Новіков, Соловйов

Запасні: Потімков, Ворона, Борисенко, Де Соуза Насіменто, Кіріченко, Коваленко, Рудавський, Сергійчук, Ставничий, Старенький, Шамич, Шкурат

Нива: Ольховий, Демчук, Зінь, Махінка, Бей, Давидов, Дорошенко, Мудрий, Волохатий, Голуб, Різник

Запасні: Жупанський, Хруставка, Довбецький, Кицун, Климак, Козак, Галадей

Джерело: Нива Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook