Про нас
увійти

"Поділля" з Васильківців поповнило шість футболістів

категорія: Футбол | дата: 26 07 2021
"Поділля" з Васильківців поповнило шість футболістів

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – "Поділля" з Васильківців провів дозаявку на другу частину сезону-2021. "Подолянами" стали одразу шестеро футболістів, повідомляє АФТ.

Цілий десант прийшов у "Поділля" з іншої команди вищої обласної ліги – "Рідної Борщівщини". Це 30-річний захисник Назар Наталюк, який у першому полі за борщівську команду відіграв 8 матчів (усі в основі) і на своєму рахунку має один забитий м’яч. Також у команду з Васильківців з Борщева прийшли два центральних півзахисники: 29-річний Олег Зубик – 9 матчів у першому колі, з яких 4 – в основі та 26-річний Ростислав Гришак – 9 матчів у першому колі, з яких  три – в основі і один забитий м’яч.

Ще одним досвідченим новачком "Поділля" став 30-річний захисник Володимир Дитиняк. Він прийшов з іншої команди "Поділля" – великоберезовицької, де був капітаном. Дитиняк у першому колі другої ліги чемпіонату Тернопільської області відіграв у семи матчах, в яких відзначився двома забитими голами.  

Також у розпорядженні тренерського штабу "Поділля" є два нових нападника. Це 23-річний Олександр Грінько, який перейшов з команди "Говерла" (Дубівці), котра грає у суперлізі чемпіонату Тернопільського району.  У першому колі Олександр у 9 матчах відзначився 12 забитими м’ячами і з цим показником очолює бомбардирську гонку. Інший форвард "Поділля" прийшов з цієї ж ліги, це 24-річний Фелікс Опоку з ФК "Зарубинці", котрий у 7 матчах першого кола відзначився одним забитим голом. 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook