Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" провів перший у 2021 році спаринг

категорія: Футбол | дата: 08 03 2021
Чортківський "Кристал" провів перший у 2021 році спаринг

Команда "Кристал"-U19 з Чорткова розпочала двотижневий тренувальний збір в рамках підготовки до початку другої половини чемпіонату України з футболу (також колектив має плани участі в чемпіонаті Тернопільської області 2021 року), повідомляє АФТ.

Як повідомив нам головний тренер «Кристала» Сергій Скалій, вся команда проживає і тренується на стадіоні "Харчовик" . Перший цикл тренувань пов'язаний з фізичними навантаженнями. Водночас, 6 березня, «Кристал» вже зіграв товариську гру з аматорською командою села Косова, яка закінчилась в нічию 2:2 (забитими м’ячами відзначилися – Володимир Фриз та Володимир Пальчик).Поєдинок відбувся у Шманьківцях.

Склад чортківської команди: 1 тайм – Омаров, Везнюк, Дячинський, Гевко, Фриз, Бекесевич, Васильченко, Коновал, Трух, Пальчик, Гаврилюк; 2 тайм – Яромов, Везнюк, Гевко, Грицюк, Фриз, Пожарнюк, Трух, Питлик, Думанюк, Бекесевич, Васильченко.

– Дальше заплановано більше роботи з м'ячем, тактичних занять і до закінчення зборів плануємо провести ще три контрольні поєдинки, – повідомив Сергій Скалій.

Нагадаємо, вже  27 березня чортківська команда в рамках ДЮФЛ України вдома прийматиме своїх суперників з Івано-Франківська – футбольний клуб "Ніка".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook