Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" поступилась "Прикарпаттю"

категорія: Футбол | дата: 23 10 2020
Тернопільська "Нива" поступилась "Прикарпаттю"

21 жовтня, відбувся матч в якому футбольний клуб "Нива" Тернопіль у восьмому турі чемпіонату Першої ліги на виїзді поступився івано-франківському "Прикарпаттю".

"Нива", у якої, за чутками, великі фінансові проблеми (гравці нібито уже до 3 місяців не отримують зарплатню й саме це стало причиною відходу тренера Василя Малика), розпочала матч активніше, але забили саме умовні господарі поля – "Прикарпаття" (матч через карантин у Франику відбувався в Калуші). Команда влаштувала вилазку правим флангом, а після навісу розторопнішим за усіх виявився Роман Дитко, який пробив у лівий кут – 1:0.

Щойно почався другий тайм, у першій же атаці Прикарпаття подвоїло перевагу після проходу Кузьмина тим же правим флангом. Він виконав простріл у центр, а Шпирка забив гол – 2:0.

Не до жартів було Ниві, яка вийшла на другий тайм із конкретним наміром зрівняти рахунок. Підопічні Івана Білана пішли в атаку й здобули право пробивати пенальті. Після вкидання ауту Мелинишин у своєму штрафному нібито зіграв рукою, принаймні про це сигналізував боковий арбітр. За це гравець «орлів» отримав вилучення (друга жовта картка), головний рефері призначив 11-метровий, а Малащук його реалізував - 2:1.

До кінця поєдинку "Прикарпаття" досить аморфно контратакувало і затягувало час, а Нива намагалася створити конструктивну атаку біля воріт суперника. Проте виглядало, що форвардам бракувало швидкості на завершальному етапі. Найкращий момент тернополяни втратили уже на останніх хвилинах, коли після удару впритул м’яча парирував кіпер франківців Іван Піцан.

Тож "Прикарпаття" у першому "домашньому" матчі в Калуші здобуває перемогу й обходить Ниву в турнірній таблиці.

Перша ліга, 8 тур

21.10.2020. 15:00

місто Калуш, стадіон "Хімік"

Суддя в полі - Євген Цибульник

Прикарпаття (Івано-Франківськ) - Нива (Тернопіль) 2:1

Голи: Дитко (33), Шпирка (46) - Волохатий(48, пенальті)

"Прикарпаття": 24 Піцан Іван, 7 Кузьмин Роман, 15 Воробчак Назарій, 17 Семотюк Владислав, 5 Мелінишин Сергій, 8 Вацеба Андрій, 90 Барчук Роман, 89 Шпирка Юрій, 44 Пархуць Віталій, 77 Дитко Роман, 20 Конкольняк Ярослав

"Нива": 1 Механів Максим, 5 Хруставка Олег, 33 Демчук Максим, 21 Вовченко Семен, 50 Дворовенко Владислав, 8 Демченко Олександр, 7 Волохатий Роман, 99 Малащук Андрій, 10 Різник Андрій, 11 Гатала Ігор, 18 Зінкевич Олексій

Вилучення: Мелинишин (47) - Різник (49)

Джерело: ua-football.com

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook