Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" поступився "ОДЕКу"

категорія: Футбол | дата: 21 08 2018
Чортківський "Кристал" поступився "ОДЕКу"

Попри те, що "ОДЕК" - беззаперечний фаворит матчу, "Кристал" на правах господарів поля розпочав значно активніше: відразу закрутивши каруселі над воротами гостей. І вже на 8-й хвилині це дало результат! "

Кристалівцям" вдалося закинути "круглого" за комірець захисникам "деревообробників", а у свою чергу Сурженко, вчасно вмикнувши швидкість, переграв голкіпера, ввігнавши м‘яч точно у кут - 1:0! Ще через мить - гіперактивний Сокіл разом із Курдасом класно розіграли на лівій бровці, другого вивели на ударну позицію - "шкіряна куля" летіла точно у нижній ближній кут, голкіпер врятував! Ще секунда - Дзядикевича нахабно хапають руками у штрафній, Святослав опиняється на газоні та втрачає м‘яч - арбітр же угледів тут симуляцію і відразу показав "кристалівцю" гірчичник!

"Деревообробники" оклигали аж у середині тайму: спроглися на декілька кросів, одного разу небезпечно пробили після кутового, втім Ольховий все контролював.

"Кристал" оборотів не збавляв: зв‘язка Сокіл-Курдас буквально тероризувала праву бровку гостей, своєї перчинки додавав Штанкевич разом із Дзядикевичем та Суржекнком. Нагадаємо: гості - впевнені лідери чемпіонату після двох турів, а по грі чортківчани абсолютно нічим не поступались.

Перший по-справжньому хороший момент виник у гостей на 27-й хвилині, коли Коляда отримав простір у штрафній та смачно пробив - Ольховий врятував, заслуживши овації від фанів!

Майже відразу - відповідь від чортківчан. Штанкевич навісив зліва - ніхто із захисників не дістався до м‘яча, а наконечнику атак "Кристалу" Дзядикевича не вистачило лічених сантиметрів, аби подвоїти рахунок.

Варто зазначити: на гравцях "Кристалу" дуже багато фолили на всіх ділянках поля, а перший "гірчичник" "деревообробникам" показали аж під кінець тайму за відвертий удар по спині нашого захисника! Та це не все, чим далі в ліс - тим більші дрова! Суддівські помилки все частішали, а градус гри підвищувався! На щастя, чи то на жаль, саме в найнапруженіший момент - закінчився перший тайм.

Другу 45-хвилинку знову виграли чортківчани. Майже відразу повинен був із близької відстані забивати Дзядикевич, якого після прострілу Штанкевича залишили зовсім вільного у воротарській зоні - але удар пройшовся трішки вище поперечини. Далі вже момент змайстрував Сокіл, класно простріливши із корнера - на жаль, нікому із "кристалівців" не вдалось підставити ногу.

І тут немов грім серед ясного неба - оборона "Кристалу" дала збій: Трофімчук опинився вільними воротами Ольхового і впевнено їх розстріляв - 1:1! Взагалі - після забитого голу "ОДЕК" перевтілився, наче на другий тайм у тих же футболках вийшов зовсім інший склад. Гості зачастили з атаками, і хоч до справді гольових нагод справа поки не доходила, все рівно було небезпечно. "Кристал" же переключився на гру другим номером і чекав на свою контратаку.

Другий гол гостей прийшов не менш несподівано, ніж перший: навіс із кутового, Газицький виграє верхову боротьбу та чітко підрізає "круглого" під дальну стійку - 1:2.

Правду кажучи, чортківчани відразу прото зобов‘язані були відігруватись: шедевральну верхову передачу виконали на Дзядикевича, Святослав легко переправляв "круглого" у ворота: голкіпер врятував.

Здобувши прийнятний для себе результат, гравці команди гостей, як би це дивно не виглядало, вирішили, що краще дограти матч лежачи - постійно затягуючи час всіма правдами та неправдами. Чи такого чекав футбольний Чортків від лідера чемпіонату? Арбітр теж встиг повеселити публіку, ще на 86-й хвилині вказавши кількість доданого часу. А на ділі - не відіграли і двох.

Попри все, чортківчани заслужили на післяматчеве "молодці"!

Чемпіонат України серед аматорів, 3 тур

ФСК "Кристал" Чортків - "ОДЕК" Оржів - 1:2

Голи: Сурженко, 8 - Трофімчук, 55; Газицький, 68

"Кристал": Ольховий, Зозуля, Патрик, Сотніков, Сухецький, Шпікула, Сокіл, Штанкевич, Сурженко, Р.Курдас, Дзядикевич

"ОДЕК": Кособуцький, Красномовець, Чикалюк, Мучак, Загривий, Николайчук, Кошка, Коляда, Капустинський, Трофімчук, Таргоній

Прес-служба ФСК "Кристал" Чортків

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook