Про нас
увійти

ФК "Заводське" – ФК "Копичинці". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 23 06 2018
ФК "Заводське" – ФК "Копичинці". Анонс матчу

Сьогодні, 23 червня, в обласному футболі відбудеться один матч, але який… У центральному поєдинку 9-го туру в групі "А" першої ліги  зустрінуться лідери – ФК "Заводське" (Чортківський район) та ФК "Копичинці" (Гусятинський район).

Поєдинок винесений на день раніше, ніж інші матчі 9-го туру в зв'язку із проведенням 24 червня на стадіоні смт Заводське сільських спортивних ігор Чортківського району.

Матч між лідерами групи "А" першої обласної ліги можна сміливо назвати не лише центральним у 9-му турі, а й у всьому першому колі. Зустрічаються дійсно найсильніші команди групи, як за кількістю набраних очок (18 – у ФК "Копичинці" і 17 – у ФК "Заводське"), так і за підбором виконавців.

Команда з Заводського – єдина в групі "А", яка в цьому чемпіонаті ще не знала гіркоти поразки. Хоча, практично в кожному поєдинку підопічним Анатолія Назаренка було не просто, не завжди все вдавалося та й травми постійно супроводжували лідерів команди. Лише в останньому турі ФК "Заводське" здобув комфортну перемогу над одним з аутсайдерів – "Юністю" (Горішня Слобідка) – 7:0, тим самим футболісти з хорошим настроєм підходять до надпринципового поєдинку проти ФК "Копичинці". На сьогодні в тренерського штабу колективу з Чортківшини є питання щодо участі в матчі найдосвідченішого гравця, центрального захисника Руслана Супруна. Натомість покинув клубний лазарет головна ударна сила в лінії атаки ФК "Заводське", мабуть один з найперспективніших молодих дарувань тернопільського футболу Андрій Різник. І хоча він за останній місяць провів на футбольному полі лише 45 хвилин, але його поява в основному складі мала б додати впевненості партнерам по команді та додаткового головного болю оборонцям ФК "Копичинці".  

Команда з Копичинців демонструє доволі нестабільну гру. У турнірній таблиці має одну домашню поразку (від "Скали-Айви"), а в поєдинку з підгаєцькою "Нивою" колектив з Гусятинщини отримав перемогу (технічну) лише через недисципліновану поведінку футболістів з Підгайців, хоча на момент припинення матчу кочининецька команда поступалася суперникові – 0:2. Дещо згладила ці відносні невдачі впевнена перемога в останньому турі над ФК "Трибухівці" – 3:0. Це, мабуть, кращий поєдинок підопічних Ігоря Шпікула в цьому чемпіонаті. Очевидно, прихід нових футболістів до команди (братів Ігоря та Владислава Сороцьких, Олега Никеруя) потребував часу для налагодження ігрових зв’язків. Цей час, напевно, вже минув, тому копичинецькі вболівальники очікують, що саме в матчі з ФК "Заводське" ці кваліфіковані гравці покажуть свої лідерські якості і допоможуть команді здобути позитивний результат.

Зауважимо, що в складах обох команд є футболісти, які запрошені на перегляд до другової тернопільської "Ниви" – Роман Волохатий (ФК "Заводське") та Ігор Сороцький (ФК "Копичинці"). Відомо, що обидва гратимуть у звітному матчі першої обласної ліги, відповідно зможуть допомогти своїм теперішнім командам в останньому поєдинку першого кола.

ФК "Заводське" та ФК "Копичинці"

23 червня. Заводське. СК "Заводське". 17.00.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Іван Мандзюк (Зборів), Віталій Буняк (Бережани).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook