Про нас
увійти

ФК "Копичинці" перемогли і вийшли в лідери

категорія: Футбол | дата: 08 06 2018
ФК "Копичинці" перемогли і вийшли в лідери

ФК "Копичинці" у 6-му турі групи "А" першої обласної ліги перемігши в домашньому поєдинку ФК "Мельниця" з Мельниця-Подільської (3:0), вперше в сезоні очолили турнірну таблицю, повідомляє ФФТО.

Незважаючи на великий рахунок на користь копичинецької команди, легким поєдинок для них не був. Команда гостей під керівництвом Михайла Дем’янчука постала доволі збалансованою і якби не значно краща виконавська майстерність господарів, то хтозна, як би завершився поєдинок.  

Героєм матчу став нападник господарів Володимир Леськів, який відзначився двома забитими голами. Спершу він ударом головою замкнув передачу зі штрафного від Сергія Куріцького (1:0), а на початку другого тайму він ж з розвороту переправив м’яча у "дев’ятку" метрів з восьми (2:0). А крапку в матчі поставив Назар Мороз, котрий вийшов на заміну. Отримавши передачу від Назара Наталюка, Мороз вийшов віч-на-віч з голкіпером ФК "Мельниця" Віталієм Романишиним і шансу тому не залишив (3:0). Ще за схожої ситуації Мороз вже не зумів перекинути м’яча через кіпера суперників…

***

ФК "Копичинці" – ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська) – 3:0 (1:0)

3 червня. Копичинці. Стадіон "Надія". 800 гл. +30 град.

Судді: Володимир Пиндиківський (Бучач), Володимир Кацан (Бучач), Денис Кіцкай (Бучач).

Суддівський спостерігач: Іван Будівський (Теребовля).

ФК "Копичинці": Марченко, Хомишин, Наталюк, В. Сороцький, Худзік, Ватраль, О. Никеруй (Гондз, 65), С. Куріцький (Фірман, 75), Сливка-к, І. Сороцький (Шпак, 58), Леськів (Мороз, 64).

ФК "Мельниця": В. Романишин, М. Щерб’як-к, Шевчук, Лук’янчук, Пиняк, Годований, Тустановський (В. Щерб’як, 46), Я. Козар, В. Козар (Ковальчук, 70), Антонійчук, Бульбах.

Голи: Володимир Леськів (12, 55), Назар Мороз (73).

Попереджені: А. Пиняк (14), І. Сороцький (26), Р. Годований (45+1).

Вилучений: Р. Годований (76, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook