Про нас
увійти

"Прикарпаття" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 04 07 2017

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у товариському матчі буде івано-франківське "Прикарпаття". Матч відбудеться на стадіоні "Вихор" у Ямниці 4 липня о 17:00.

Для обох команд цей спаринг буде заключною репетицією перед стартом офіційних матчів. Обидва клуби сезон розпочнуть на виїзді матчами першого попереднього етапу Кубка України. "Нива" у Харкові зіграє з "Металістом", а "Прикарпаття" теж на виїзді протистоятиме білоцерківському "Арсеналу-Київщина".

"Прикарпаття" підготовку до сезону розпочало 19 червня. У цей день команда вийшла з відпустки та пройшла медичний огляд. Перший товариський матч підопічні Володимира Ковалюка провели одразу з двома командами. По тайму проти десятої команди минулорічної Другої ліги зіграли представники чемпіонату Івано-Франківська — "Металіст" та "Крихівці". Професіонали нещадно розібралися з аматорами із загальним рахунком 11:0.

Так само легко "Прикарпаття" розібралося із делятинським "Прутом" — 5:0. А у третьому спарингу команда з Івано-Франківська з мінімальним рахунком 1:0 переграла дублерів львівських "Карпат", яким "Нива" днями поступилася 3:2.

Зазначимо, що у чемпіонаті Другої ліги (дивізіон південно-західний) перша зустріч "Ниви" та "Прикарпаття" відбудеться у 4-му турі на полі тернопільської команди. Базовий день туру — 5 серпня.

До речі, оглядини у івано-франківському клубі проходить екс-капітан "Ниви" Віктор Яневич.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook