Про нас
увійти

Василь Матвійків: "П'ять футболістів основного складу покинули ФК Тернопіль"

категорія: Футбол | дата: 22 09 2016
Василь Матвійків:

Іллічівець переміг Тернопіль (2:0) в 1/16 фіналу Кубка України. Директор тернопільського клубу Василь Матвійків дав такий коментар:

— У першу чергу хочу подякувати господарям — нас добре прийняли. Тут хороші умови і немає ніяких проблем. Маріуполь заслуговує приймати матчі Прем'єр-ліги!

Що стосується матчу, напевно, це була наша найкраща гра в цьому сезоні. Ми дуже важко входимо в сезон. У нас виникає дуже багато питань, які ми вирішуємо по ходу. Кілька днів тому п'ять футболістів основного складу нас покинули. Дуже багато питань ... Сьогодні ми віддали на полі всі сили, які у нас були. Були помилки, але це робочі моменти. Самовіддача була хорошою, над іншими аспектами будемо працювати.

Пропущені голи? Це наші помилки, ми їх розберемо ... Претензій ні до кого немає. Всі футболісти віддавалися на полі. Помилки ж це робота тренера. Головне, що самовіддача була високою.
Все-таки нам було важко. Кілька днів тому в команді була стресова ситуація. Плюс важка дорога спершу в гості до Інгульця, потім до вас. Втома далася взнаки. Соколовський вийшов на поле з температурою. Його на тайм тільки вистачило, а в роздягальні стало погано. Отримав травму і Скидан ... Ті хлопці, які вийшли, змушені були грати не на своїх позиціях.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook