Про нас
увійти

Олександр Севідов: "ФК Тернопіль — нормальна команда Першої ліги"

категорія: Футбол | дата: 22 09 2016
Олександр Севідов:

Іллічівець переміг Тернопіль (2:0) в 1/16 фіналу Кубка України. Головний тренер приазовців Олександр Севідов так прокоментував цю гру.

— Хочу привітати команду з виходом в 1/8 фіналу Кубка України. Ми сьогодні дали перепочити тим хлопцям, які грають без замін. Можна сказати, що "план по ротації" ми виконали. Єдине, хотілося б показати більш якісну гру. Вийшло так, що забиваємо два м'ячі і заспокоюємось. Тому довелося понервувати. Ми обирали сьогодні в деяких ситуаціях не дуже правильні рішення.
Перед грою я попередив хлопців, що у Кубку свої закони і до чемпіонату він не має відношення. Тут свої нюанси і можуть бути несподіванки. Не дарма я сьогодні навів приклад московського Спартака. Лідер російської Прем'єр-ліги програв у Хабаровську. Попросив хлопців, щоб сьогодні обійшлося без випадковостей. Ставленням футболістів до своїх професійних обов'язків я задоволений, але не зовсім задоволений тим футболом, який ми сьогодні показали. Довелося навіть кілька разів крикнути, так як не зовсім в той футбол, який тренуємо, ми грали. Але в цілому, я хлопців привітав після гри. Рухаємося далі.

— Ви сказали про ротацію, але ось Руслан Кисіль провів на полі практично весь матч.

— Ми б замінили Руслана і раніше, якби у нас були на лавці атакуючі гравці. У нас був один Лебеденко, тому і дотягли до 77-ї хвилини. Кисіль пропустив гру в Охтирці, тому у нього була невелика пауза. У нас, на жаль, досить багато проблем: Худжамов, Кожанов, Міщенко, Мишнєв ... Це все харизматичні лідери команди. У них травми. Замінити таких гравців дуже важко. Сподіваюся, нам допоможе Руслан Фомін, якого ми сьогодні підписали. Він дуже багато пропустив, тому будемо його потихеньку підпускати. Думаю, його досвід і майстерність допоможуть нам набирати очки. Якщо все буде нормально, то, сподіваюся, Руслана ви зможете побачити в наступній грі.

— Перші 30 хвилин обидві команди практично нічого не створили в атаці. Але потім Іллічівець забив двічі. В чому причина? Може в психології?

— Нам суперник в ці хвилини нічого не дозволив створити. Ми готувалися до гри і переглядали суперника. Незважаючи на турнірне становище, ця команда, яка може грати. Тернопіль — нормальна команда Першої ліги, в складі якої є хороші швидкі футболісти. Вони не хлопчики для биття. Нам складно грати, коли у суперника 10 гравців за лінією м'яча. Але ми повинні бути до цього готові. Ми — лідери чемпіонату, а проти лідера все команди так грають. Тому поки у нас не з'являються "зони", нам дуже важко розкрити оборону суперника. І з Миколаєвом було важко, і з Полтавою було важко, і з Черкаським Дніпром. Сьогодні гравці Тернополя намагалися показати себе з кращого боку — вони відпрацювали дуже багато. У нас же таких гравців, як Марлос, Тайсон чи Бернард, які можуть обіграти кількох суперників, немає. Тому нам важко розкривати масовану оборону.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook