Про нас
увійти

Іван Марущак: "Воля та характер дозволили нам відігратися"

категорія: Футбол | дата: 16 09 2016
Іван Марущак:

Головний тренер ФК "Тернопіль" Іван Марущак на післяматчевій прес-конференції проаналізував хід поєдинку дев'ятого туру в першій лізі проти "Гірника-Спорт", який завершився внічию – 1:1.

– Дякую своїм футболістам, що в критичній ситуації не опускають руки, і як у тренувальному процесі, так і в грі докладають зусиль для досягнення позитивного результату. Також дуже хочу подякувати нашим фанатам, які всю грі підтримували футболістів та справжнім вболівальникам, які у важку хвилину не відвернулися від ФК «Тернопіль».  

Сьогодні, напевно, вперше у нинішньому чемпіонаті доля наприкінці матчу там віддячила за наполегливість. Ми вірили, що можемо зламати перебіг подій в поєдинку, гра нам давалася, більше ігрового часу володіли ініціативою. Але це пенальті… Будемо дивитися, розбиратися. Загалом, вважаю, ми сьогодні не заслуговували на поразку. Воля та характер дозволили нам відігратися.

Нас сьогодні дуже багато критикують і це підсвідомо відбивається на гравцях нашої команди, але я вірю, що можна ситуацію поправити, що в цієї молодої команди, середній вік якої 21-23 роки, є майбутнє. По великому рахунку за п’ять днів до старту чемпіонату зібрали команду і стартували. І через офіційні матчі набиваємо шишки. Переконаний за належної роботи на тренуваннях та самовіддачі гравців на футбольному полі перемоги обов’язково прийдуть!

ФК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook