Про нас
увійти

Віталій Мандзин ризикує пропустити літню біатлонну шоу-гонку у Вісбадені через травму

категорія: Біатлон | дата: 12 08 2023
Віталій Мандзин ризикує пропустити літню біатлонну шоу-гонку у Вісбадені через травму

Український біатлоніст Віталій Мандзин ризикує пропустити літню біатлонну шоу-гонку, яка пройде в німецькому Вісбадені. Про це розповів сам спортсмен в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт.

Мандзин розпочав підготовку до нового сезону у складі основної команди "А". При цьому один з етапів підготовчої програми - в італійській Пасо Лавацці - 20-річний біатлоніст пропустив: разом з лідером чоловічої збірної Дмитром Підручним він взяв участь у престижному літньому фестивалі з біатлону BLINK.

Після виступу на літньому фестивалі Мандзин з Підручним залишилися у Норвегії для підготовки у шоу-гонці у Вісбадені. Однак її 20-річний біатлоніст ризикує пропустити.

Мандзин на своїй сторінці в Instagram виклав сторіз - на фото зображено, як йому надають медичну допомогу. На його нозі було видно сліди забою, тоді як лікар накладав шви на місця ран.

В ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт Мандзин пояснив, що саме сталося з ним. Під час проходження траси на тренуванні його лижеролер зарився, внаслідок чого він злетів з неї та впав. Внаслідок падіння біатлоністу наклали шість швів.

Окрім накладених швів, Мандзин повідомив, що має проблему зі згинанням ноги. Саме через це він може не виступити у Вісбадені.

Шоу-гонка City Biathlon Wiesbaden відбудеться у неділю, 13 серпня. Мандзин заявлений на участь у дебютному юнацькому одиночному міксті, його партнеркою по гонці мала стати німкеня Емі Данкель.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook