Про нас
увійти

Юні тернопільські біатлоністи – найкращі на чемпіонаті України

категорія: Біатлон | дата: 19 03 2023
Юні тернопільські біатлоністи – найкращі на чемпіонаті України

На початку цього тижня у с.Яворів, що на Львівщині, на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ, стартував "Чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат".

Участь у чемпіонаті беруть біатлоністи з різних куточків України. Серед них – спортсмени з Тернопільщини – вихованці КУТОР "ТО ДЮСШ з біатлону" (с.Підгородне) та ДЮСШ "Олімп" (Великоберезовицька громада).

Уже в перші дні змагань біатлоністи з Тернопільської області  встигли продемонструвати хороші результати.

Так, у спринтерській гонці срібло здобув Марценюк Костянтин, відставши від лідера всього на декілька секунд. Бронзову нагороду – Підручний Максим.

В наступний  змагальний день, у гонці переслідування, не зважаючи на важкі погодні умови, вихованець КУТОР "ТО ДЮСШ з біатлону", учень ТНВК "Школа-ліцей 6 ім.Н.Яремчука" Костянтин Марценюк став чемпіоном України (група "молодші юнаки"). Вихованець цієї ж спортивної школи Тарас Тарасюк здобув третє місце, а біатлоніст із ДЮСШ "Олімп" Максим Підручний став п’ятим.

Учора, 16 березня, у рамках чемпіонату також відбулися класичні естафети. Чемпіонами естафетної гонки стали представники Тернопільщини – Максим Підручний, Костянтин Марценюк і Тарас Тарасюк. У категорії "старші дівчата" команда тернопільських біатлоністок посіла другу сходинку п’єдесталу (Тетяна Тарасюк, Ірина Тарасюк, Іванна Драбик).

Тренуються біатлоністи під керівництвом Ігоря Починка, Назара Бурика, Василя Тарасюка і Михайла Кручового.

Джерело: Тернополяни

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook