Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Налаштовані на боротьбу на трьох етапах Кубка світу"

категорія: Біатлон | дата: 28 02 2020
Дмитро Підручний: "Налаштовані на боротьбу на трьох етапах Кубка світу"

Дмитро Підручний прокоментував перемогу в змішаній естафеті, яка пройшла  в білоруських Раубічах в рамках Чемпіонату Європи з біатлону.

- Дмитре, вітаємо з золотом! Як почувався на трасі сьогодні? Артем Прима, наприклад, говорить, що було набагато легше, ніж вчора…

- В принципі, нормально. Відчував себе боєздатним, біглось непогано. Траса, звісно, була в жахливому стані, і чітко проаналізувати, як себе почував, в таких умовах складно.

- Перед останньою стрільбою здавалось, що ти міг обійти Бочарнікова, але не став цього робити.

- Ну я б не сказав, що то було дуже просто. На першій половині кола ми йшли разом, але потім в нього була невелика перевага. І, чесно кажучи, він досить сильне друге коло пройшов, і наздогнати його було непросто. Та й перед стрільбою не було сенсу його обходити. В естафеті все вирішується на вогневому рубежі. Можливо, навіть через те, що я був позаду і дихав йому в спину, білорус і мандражнув трішки на стійці.

- Це була твоя остання гонка на чемпіонаті Європи, чи ще бігтимеш спринт?

- Так, це остання гонка. Завтра поїду додому на декілька днів, і пізніше приєднаюсь до команди перед Нове-Мєсто.

- Який настрій перед останнім триместром Кубка світу?

- Бойовий, як завжди. Поборемось ще і в Кубку націй, і хотілося б покращити свою позицію і в загальному заліку. Налаштовані на боротьбу. Відпрацювати ще ці три тижні, потім чемпіонат України – і відпочинок. На чемпіонаті світу були важкі старти на висоті, і зараз вже відчувається втома. Тому відпочинок не завадить.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook