Про нас
увійти

Анастасія Меркушина: "Біглося непросто, траса дуже важка"

категорія: Біатлон | дата: 22 12 2018
Анастасія Меркушина: "Біглося непросто, траса дуже важка"

Анастасія Меркушина прокоментувала спринтерську гонку у чешском Нове Місце, де вона зайняла 13-те місце.

Біглося непросто, траса дуже важка. На свіжому снігу лижі буквально зупинялися. Вони, звичайно, у всіх зупинялися. Втім, помічаю за собою, що чим важче, тим для мене краще. (Посміхається) Хоча в цій гонці, може, пощастило через те, що пішов дощ, і на останніх колах бігти було легше.
 
На другому колі я потрапила в дуже сильний трафік, навіть на спуску довелося трохи підштовхнути болгарку, яка їхала попереду. Трохи не пощастило в тому, що на окуляри налипнуло багато снігу, і я майже не бачила спуск, і мене це трохи шокувало - мало не вилетіла з траси. Технічно мені не дуже сподобалося, як я пройшла цю гонку. Проблема в тому, що була лижня, а трохи з неї зійдеш - тут же зупиняєшся. І якісь обгони, перестроювання робити було дуже важко. А оскільки я стартувала не в найсильнішій групі, то обходити когось треба було постійно. (Сміється) А з іншого боку, через те, що відпочивала в пелотоні, вдавалося легше підходити до стрільби.
 
Звичайно, сьогодні хотілося реабілітуватися за Хохфільцен! Чесно кажучи, соромно, за те, що було витрачено стільки зусиль і емоцій, які не привели до результату. Хотілося показати, що не все так погано. Ну, і сьогодні, нарешті, поїхали лижі, тому що трохи втомилася вже відставати на спусках. Ну, і рада хорошому командному результату. Може, завтра вийде "з'їсти" суперниць всім разом! (Сміється)

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook