Про нас
увійти

Підгрушна: "Я вже почала тренуватися і готуватися до наступного сезону"

категорія: Біатлон | дата: 07 04 2018
Підгрушна: "Я вже почала тренуватися і готуватися до наступного сезону"

На церемонії "Герої спортивного року" єдиною представницею збірної України з біатлону була Олена Підгрушна. Капітан жіночої збірної, яка була представлена ​​в номінації "Команда року" за срібний успіх в естафеті на чемпіонаті світу 2017 року Хохфільцені, була в гарному настрої, багато посміхалася і спілкувалася з пресою.

В інтерв'ю XSPORT.ua спортсменка розповіла про те, що не здивована перемозі команди синхроністок, повідала про те, чим займалася після Олімпійських ігор, а також заявила, що вже почала підготовку до нового сезону:

"Від церемонії" Герої спортивного року ", як завжди, тільки позитивні емоції. Це спортивне свято, багато зустрічей зі старими і новими друзями, знайомими. Звичайно, кожен рік хочеться перемогти, але дивлячись на результат, який показали дівчинки з синхронного плавання, я на сто відсотків була впевнена, що в цей раз саме вони стануть "Командою року". Це було, я вважаю, абсолютно заслужено.

Я сьогодні одна предсавляю нашу біатлонну команду. Так вийшло, що дівчата ще на змаганнях, президент Федерації біатлону теж закордоном, тому на правах капітана відстоювала честь всієї команди.

Після Олімпіади відпочивала, літала до Америки, у мене там хрещеник. Була на зустрічі однокласників в Тернополі. Життя йде, події відбуваються, люди знають, що навесні я приїжджаю і коли плануються такі події, під мене підлаштовуються, це дуже приємно. Дуже вдячна за зустріч випускників, вони підібрали дату, як раз по завершенню сезону. Так що в кінці березня ми і зустрілися.

Думок на наступний рік ніяких немає, я просто почала готуватися і тренуватися. А які там тренера, команди, плани будуть, поки що невідомо. Не було ще тренерських рад, ніяких нових повідомлень теж немає. Я роблю свою роботу, ту, яку потрібно зробити ".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook