Про нас
увійти

Тренер збірної України: "Підгрушна залишиться в Києві і пройде курс лікування"

категорія: Біатлон | дата: 07 01 2018
Тренер збірної України: "Підгрушна залишиться в Києві і пройде курс лікування"

Тренер з біатлону Євген Колупаєв в інтерв'ю XSPORT повідомив, що капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна не відправиться разом з командою на Олімпійські ігри в Пхенчхан. 31-річна біатлоністка залишиться в Києві, де пройде курс лікування і лише після цього полетить до Південної Кореї.

"Бринзак сказав, що Підгрушна залишиться тут (в Києві - XSPORT), пройде курс лікування і потім буде їхати в Пхенчхан.

Вона захворіла і зараз тут залишиться дня на чотири. Не буде у неї ніякої роботи на лижах. Залишається тут на чотири дні, пройде курс лікування, а потім полетить.

Склад залишається незмінним. Там вже на місці тренери вирішать. Остання гонка Олімпіади буде 22-го лютого - можуть бути всякі варіанти.

У неї щось простудне: вчора в аеропорту так сильно кашляла, знаєте, що аж зсередини такої кашель важкий. Не те, що поверхневий, а такий - внутрішній.

Підгрушна була в Рупольдінгу, готувалася до Ріднау, де 28-го січня повинна була бігти мікст з Семеновим, але прихворіла і замість неї бігла Бєлкіна.

Це, звичайно, втрата. Вона капітан команди, в минулому році на чемпіонаті світу відпрацювала, в цьому році показувала гідні результати.

Ще невідомо, коли Підгрушна вилітає. Подивимося, як буде йти відновлення".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook