Про нас
увійти

Сьогодні тернополяни проведуть гонки переслідування на Кубку світу

категорія: Біатлон | дата: 06 01 2018
Сьогодні тернополяни проведуть гонки переслідування на Кубку світу

Сьогодні, 6 січня, четвертий етап Кубка світу з біатлону продовжитися двома гонками переслідування.

О 13:15 по київському часу на старт вийдуть жінки. За результатами спринтерської гонки в суботній персьют пробилися всі українки, проте не виключено, що всі вони вийдуть на старт, так як завтра нашим спортсменкам потрібно бігти другу в сезоні естафету, яка є пріоритетною для збірною, Тому тренерський штаб може тати комусь відпочити.  

В стартовому листі на гонку українки розташувалися на наступних позиціях: Віта Семеренко стартує 22-й, 1:38 хвилинним відставанням від лідера, 25-й та 32-ю в гонку вступають тернополянки  Олена Підгрушна та Анастасія Меркушина. Юлія Джима на старті має 42-ю позицію і трохи більше двох хвилинне відставання, а однією з останніх на дистанцію відправиться Ірина Варвинець.

О 16:00 на трасу вийдуть чоловіки. Заради підготовки до недільної естафетної гонки пропустять Володимир Семаков та Артем Тищенко. Це означає, що представляти збірну України в персьюті будуть тернополянин Дмитро Підручний, який стартує 10-м з відставанням в 56 секунд та Артем Прима в якого 16 позиція та відставання від лідера на 1,21 хвилини.

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook