Про нас
увійти

БК "Тернопіль" вдруге б’є "Черкаські Мавпи-2", набираючи понад 100 очок

категорія: Баскетбол | дата: 01 03 2020
БК "Тернопіль" вдруге б’є "Черкаські Мавпи-2", набираючи понад 100 очок

Баскетбольний клуб "Тернопіль" здобув свою 23-тю в 28-ми матчах перемогу в регулярному чемпіонаті вищої баскетбольної ліги України. Вдруге впродовж доби обігравши "Черкаські Мавпи-2", наша команда продовжує очолювати Західну конференцію.

Відзначимо, що цю пару матчів окрім розігрую чого Павла Буренка, який продовжує відновлюватися після травми, пропускав форвард Євген Ворник. На щастя, з ним усе гаразд. Тренери дали Євгенові нагоду перепочити напередодні двох ключових у регулярному чемпіонаті поєдинків.

За його відсутності проявити себе змогли інші баскетболісти. Скажімо, Віталій Шиманський, який вийшов у стартовому складі і відзначився дабл-даблом. А найрезультативнішим гравцем матчу став наш "пітбуль" Іван Дудар.

А взагалі у цій зустрічі трапилася майже унікальна оказія: очки в складі нашої команди набирали усі 12-ро гравців, які потрапили до заявки. Також кожен має бодай по одному підбиранню, а результативних передач не записав до свого активу тільки Максим Івшин.

"Тернопіль" - "Черкаські Мавпи-2" - 108:60 (26:12, 22:17, 28:15, 32:16)

1 березня. Тернопіль. Фізкультурно-оздоровчий комплекс. 420 глядачів

Наступну пару матчів наша команда проведе 7-8 березня. То будуть ключові з огляду на боротьбу за перемогу в Західній конференції протистояння з "Рівним". Поєдинки відбудуться на нашому домашньому паркеті Фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці братів Бойчуків, 4.

Джерело: БК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook