Про нас
увійти

Чортківські юнаки стали переможцями Спортивних ігор серед школярів з баскетболу 3х3

категорія: Баскетбол | дата: 09 04 2017
Чортківські юнаки стали переможцями Спортивних ігор серед школярів з баскетболу 3х3

Тривають ХХІ Спортивні ігри серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Тернопільської області.

У баскетболі 3х3 серед юнаків змагалось десять команд зі всієї області, які попередньо уже стали переможцями у своїх громадах та районах. Учасники були розбиті на дві підгрупи. Ігри відбувались у спортивному залі Тернопільської ЗОШ №29 і проходили за коловою системою, - інформує офіційний Інтернет-сайт обласного відділення Комітету з фізвиховання і спорту МОН України.

У фіналі зійшлися переможці підгруп - команди міста Чорткова, Зборівського району та дві команди з Тернополя. Відтак, здобувши абсолютну першість та набравши шість із шести залікових очок у таблиці результатів, юнаки з Чорткова (представник Панчук І.В.) стали переможцями. Срібні нагороди отримали учні міста Тернополя із команди №1 (представник Качмар Ю.Л.). На думку суддів і вболівальників, однієї з найемоційніших була гра між другою командою Тернополя (представник Качмар Ю.Л.) та учнями Зборівського району (представник Наконечний М.Л.), яка завершилась перемогою тернополян. Відтак, з мінімальною різницею в один м’яч бронзовими призерами змагань стали школярі другої команди міста Тернополя.

Серед дівчат у цьому швидкісному та досить цікавому підвиді баскетболу змагалися шість команд. Після 15 ігор переможцем стала команда міста Тернополя (тренер-представник Дмитро Третьяк), учасниці якої виграли п’ять із п’яти проведених зустрічей. Поступились їм школярки із Зборівського району (тренер-представник Григорій Покиданець), у яких друге місце. Третіми, набравши 8 очок в таблиці результатів, стали дівчата із Гусятинської селищної ради (тренер-представник Руслан Кіндзер).

Організатори змагань Тернопільське обласне відділення КФВС МОНУ та управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА нагородили команди переможців та призерів грамотами, учасники команд були відзначені грамотами та медалями. Нагородження провів головний суддя Спортивних ігор, начальник обласного відділення КФВС МОНУ Олександр Бірюков.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook