Про нас
увійти

У Збаражі провели змагання з вуличного баскетболу

категорія: Баскетбол | дата: 03 09 2016
У Збаражі провели змагання з вуличного баскетболу

Змагання з вуличного баскетболу організувала Збаразька міська рада спільно з Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх". Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Відбувся турнір на центральному майдані міста. Саме там зібрались любителі вуличного баскетболу, щоб посперечатись між собою у цій популярній грі, адже особливою повагою вона користується серед підлітків та молоді.

Сім команд-учасниць протягом дня змагались між собою на влучність, спритність, швидкість та ще й витривалість. Адже усіма вищезгаданими якостями  повинні досконало володіти любителі вуличного баскетболу. Кожна команда отримала підтримку від «своїх» вболівальників, яких впродовж дня на майдані було чимало.

Любителі вуличного баскетболу вподобали собі цікаві назви: Пінк, Громобой, Корифей, Сокіл, Говерла, Вигін та Орли. В результаті — перше місце виборола команда Корифей, у складі якої грали Володимир Середа, Володимир Мокрицький, Тарас та Павло Цісецькі, друге місце завоювала команда Говерла, в якій виступали Олександр Лобас, Святослав Федак, Володимир Кріль та Любомир Шумайко, третє місце завоювали Антон Дрібніцов, Юрій Сушньов, Андрій Козловицький та Олександр Шпирко, що змагались у дружньому колективі Сокіл. Четверте місце посіла команда Громобої.

Переможці та призери  отримали грамоти та медалі від Збаразької міської ради.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook