Про нас
увійти

Заліщицький "Дністер" у контрольному поєдинку поступився івано-франківському "ФАПФ"

категорія: Футбол | дата: 28 02 2024
Заліщицький "Дністер" у контрольному поєдинку поступився івано-франківському "ФАПФ"

У результативному контрольному поєдинку заліщани поступились суперникам з Івано-Франківська, двічі зрівнюючи рахунок за ходом матчу.

Перший гострий момент у матчі створили гравці "Дністра". Городинського партнери вивели на побачення з кіпером, але переграти його півзахисник "Дністра" не зумів. Згодом Олександр Понєдєльнік пробивав з лінії штрафного майданчика — знову кіпер на місці.

Але у середині тайму несподівано вперед вийшли франківці. Незлагоджені дії на правому фланзі оборони "Дністра" призвели до взяття воріт — гравець "ФАПФ" реалізував вихід сам-на-сам з голкіпером.

За кілька хвилин по тому заліщани втратили 100-відсотковий момент. Голкіпер та оборонці "ФАПФ" не розібрались між собою у простій ситуації і на пусті ворота виходив Понєдєльнік, але не влучив…

Щоправда, Олександр виправився наприкінці тайму, коли вдало замкнув фланговий простріл від Назара Процика після швидкої атаки "Дністра" — 1:1.

Але перед свистком на перерву заліщани знову влаштували собі проблеми біля власного штрафного майданчика. Поперечна передача завершилась перехопленням від суперника і, як наслідок, "ФАПФ" знову попереду.

У другому таймі гострих моментів було на порядок менше. Найцікавіші події відбулися у проміжку між 68 та 70-ю хвилинами. Спочатку Процик заробив пенальті, яке чітко реалізував Олег Тракало. Але у наступній же атаці, івано-франківська команда повернула собі перевагу в один м'яч і до фінального свистка рахунок уже не змінився.

28 лютого 2024, Івано-Франківськ

"ФАПФ" – "Дністер" 3:2

Голи: (23), (45), (70) — Понєдєльнік (41), Тракало (69 пен.)

Джерело: Дністер Заліщики

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook