Про нас
увійти

Саночники з Тернопілля Андрій Мандзій, Юліана Туницька та Ігор Гой захищатимуть честь України на чемпіонаті Світу у Німеччині

категорія: Зимові види | дата: 28 01 2021
Саночники з Тернопілля Андрій Мандзій, Юліана Туницька та Ігор Гой захищатимуть честь України на чемпіонаті Світу у Німеччині

У німецькому місті Кьонігзей тренувальними заїздами розпочався ювілейний Чемпіонат світу з санного спорту, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Спортивну честь України на цьому спортивному форумі будуть захищати троє спортсменів з Кременця Андрій Мандзій ("Колос"), Юліана Туницька ("Динамо") - одномісні сани, Ігор Гой ("Колос") - двомісні сани. Усі вони є вихованцями КУТОР Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності, - повідомляє Федерація санного спорту Тернопільської  області.

Також нашу державу представлятимуть львів'яни Дукач Антон, Пилипів Олег-Роман, Стецків Олена, Смага Олена на одномісних санях, Стахів Ігор, Лисецький Андрій, Левкович Ростислав, Бабура Богдан, Микиєвич Вадим - двомісні сани.

На чемпіонаті виборюватимуться нагороди в таких видах програми: одномісні сани - чоловіки, жінки, двомісні сани - чоловіки, спринт одномісні, двомісні сани, командні естафети.

Паралельно з дорослим чемпіонатом відбуватиметься чемпіонат Світу серед молоді (вік спортсменів не старше 23 років).

Фінальні заїзди заплановані на п'ятницю, суботу та неділю.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook