Про нас
увійти

Кременецькі саночники виступили на етапі Кубка світу із санного спорту в Австрії

категорія: Зимові види | дата: 26 01 2021
Кременецькі саночники виступили на етапі Кубка світу із санного спорту в Австрії

В австрійському місті Інсбрук на олімпійській трасі завершився 8-й етап Кубка світу із санного спорту, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

За підсумками Національного кубка, серед українських спортсменів до основних змагань потрапили: чоловіки одномісні сани Мандзій Андрій (6 місце), Дукач Антон (8 місце), двомісні сани Стахів Ігор, Лисецький Андрій (10 місце), Гой Ігор, Левкович Ростислав (12 місце), жінки Туницька Юліана (16 місце).

Як повідомляє Федерація санного спорту Тернопільської області, в суботу відбулись змагання серед двомісних екіпажів-чоловіків, де екіпаж у складі Стахів Ігор, Лисецький Андрій посів 21 місце, а екіпаж Гой Ігор, Левкович Ростислав - 22 місце.

У змаганнях серед чоловіків на одномісних санях кременчанин Мандзій Андрій зайняв 20 місце (КУТОР Тернопільська ШВСМ, "Колос"), що дозволило йому в загальному заліку розміститися на 19 місці.

Ще одна саночниця з Кременця, вихованка обласної ШВСМ та ФСТ "Динамо" Туницька Юліана у змаганнях жінок посіла 28 місце, що, як стверджує Федерація санного спорту Тернопільської області, є пристойним результатом для юної спортсменки.

Фінал Кубка світу пройде 5-7 лютого в місті Санкт-Моріц (Швейцарія). А цими вихідними, з 29 до 31 січня, на санно-бобслейній трасі місті Кьонігсзе (Німеччина) відбуватиметься 50-й ювілейний Чемпіонат світу із санного спорту.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook