Про нас
увійти

Кременчанин Андрій Мандзій припинив участь у Олімпыйських іграх

категорія: Зимові види | дата: 11 02 2018
Кременчанин Андрій Мандзій припинив участь у Олімпыйських іграх

Українець Андрій Мандзій зайняв 19-е місце в третій спробі, а Антон Дукач виявився 24-м, але обидва саночники не потрапили в топ-20 за результатами трьох заїздів і не відібрались у вирішальну спробу.

Андрій Мандзій закінчив боротьбу за місце в топ-20 ще на дев'ятому повороті першої спроби - тоді він перекинувся і дивом продовжив гонку, але влаштувався на останньому місці. Без шансів піднятися вище. У третій спробі українець провів кращий заїзд на Олімпіаді, показавши 19-й результат. Цього не вистачило навіть щоб піднятися на передостаннє місце, але таким заїздом Мандзій показав, що готовий показувати результат в естафеті.

Антон Дукач, як і раніше, був стабільний - він показав хороший старт, а потім трохи помилився на трасі, закінчивши спробу на 24-му місці. Такий результат дозволив йому відіграти три позиції в сумарному протоколі: Антон піднявся з 26-го на 23-е місце, але все одно не потрапив в топ-20 і не відібрали в вирішальну спробу.

Від 20-й позиції Дукач відокремило 8 десятих секунди, які він програв в своєму першому заїзді.

Лідером до останньої спроби в змаганні чоловіків-одинаків підходить німець Фелікс Лох. У нього перевага в 0.192 секунди над американців Крісом Маздзером, а австрієць Давид Глейршер програє 0.212 секунди.

Джерело: sportarena

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook