Про нас
увійти

ХК "Галицькі ведмеді" зайняли друге місце відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею

категорія: Командні види | дата: 20 03 2018
ХК "Галицькі ведмеді" зайняли друге місце відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею

У фіналі чемпіонату з хокею з шайбою, як і в минулому сезоні, зустрілися хмельницький "Легіон" та тернопільські "Галицькі Ведмеді". Серія ігор тривала до двох перемог.

У першій грі хмельничани перемогли гостей з рахунком 5:2. І вже в другому матчі, який відбувся 18 березня, могли оформити чемпіонство. Вже на 6-й хвилині Лебедюк вивів "Легіон" вперед, закинувши шайбу у ворота суперників.

Але гострі атаки "Галицьких ведмедів" почали проривати оборону хмельничан. І на 19-й хвилині другого періоду рахунок у матчі вже став 3:1 на кориcть тернополян. Щоправда, через хвилину Артем Костюк скоротив відставання, влучно пробивши по воротах "ведмедів" – 3:2. На початку третього періоду Костюк знову відзначився у воротах "Галицьких Ведмедів". Проте тернополяни зусиллями Сміта, Четвертака та Кондратьєва знову вийшли у відрив – 6:3. Під кінець матчу капітану "Легіону" Геннадію Маслієву вдалося закинути шайбу у ворота Хвічії Дуве, але більшого суперники не дозволили зробити хмельничанам. Тож друга гра була за "Галицькими Ведмедями" - 6:4.

За регламентом змагань, щоб визначити переможця, одразу ж було проведено додаткову гру, яка складалася з двох періодів по 15 хвилин. У цій битві вже "легіонери" діяли безпомилково. У обороні самовіддано захищався Влад Маслієв, не давши провести жодної гострої атаки тернополянам. Натомість в нападі вдало зіграв Артем Костюк, у першому періоді вивівши вперед хмельничан – 1:0. У другому періоді Влад Маслієв рахунок подвоїв, а Урсол поставив "крапку", закинувши третю шайбу на останній хвилині гри.

Таким чином, "Легіон" вп’яте став переможцями чемпіонату і обійшов за титулами іншу імениту команду – чотириразового чемпіона - хмельницький "Ротор", який у цьому сезоні фінішував на п’ятому місці. Нагадаємо, бронзові нагороди здобули хокеїсти хмельницького "Прайду".

Джерело: ye.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook