Про нас
увійти

ХК "Галицькі ведмеді" вийши у фінал відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею

категорія: Командні види | дата: 24 02 2018
ХК "Галицькі ведмеді" вийши у фінал відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею
Відбулися заключні півфінальні ігри відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею.

У поєдинку "Легіон" - "Подоляни" попереднього вікенду у двох іграх в команд було зафіксовано по одній перемозі. У протистоянні "Галицькі Ведмеді" - "Прайд" теж була нічия у серії півфінальних ігор. І ось ці команди провели заключні півфінальні поєдинки, які й визначили фіналістів.

Хмельничанин Артем Костюк, який був дозаявлений за "Легіон" з команди "Авангард", відкрив рахунок зустрічі проти "Подолян". Та невдовзі тернополяни відновили паритет. Але у другому періоді зусиллями Лебедюка та Геннадія Маслієва "Легіон" вийшов вперед – 3:1. В останньому періоді хмельничани посилили свою перевагу і перемогли із загальним рахунком 7:2. А Артем Костюк оформив хет-трик і вийшов з "Легіоном" у фінал, де хмельничани позмагаються за "золото".

У протистоянні "Галицькі Ведмеді" - "Прайд" у дебюті зустрічі у складі тернополян відзначився американський легіонер Тай Сміт, який був спеціально дозаявлений на матчі плей офф. Степан Смик оформив дубль, а Влад Кондратьєв закинув ще одну шайбу і після першого періоду "ведмеді" перемагали – 4:0. "Нулі" в наступному таймі, а ось в заключному - на влучні шайби американця Тая Сміта та капітана тернополян Юрія Четвертака хокеїсти "Прайду" відповіли дублем Мирослава Огороднійчука. У підсумку "Галицькі Ведмеді" перемогли – 6:2 і знову вийшли у фінал відкритої першості Хмельницької області з хокею

Джерело: ye.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook