Про нас
увійти

Леонід Шило: "Для виходу у етап плей-офф "Подолянам" потрібна була лише перемога і ми її здобули"

категорія: Командні види | дата: 31 01 2018
Леонід Шило: "Для виходу у етап плей-офф "Подолянам" потрібна була лише перемога і ми її здобули"

Дві хокейні команди з Тернополя – "Подоляни" та "Галицькі Ведмеді" успішно завершили перший етап Відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею.

Нещодавно тернополяни зустрілися у очному протистоянні між собою, що відбулося у льодовому центрі "Ескімос" у "Подолянах". Напружений поєдинок завершився перемогою "Подолян" з рахунком 1:4.

- "Ведмеді" активніше розпочали зустріч, атакували і першими закинули шайбу, - пригадує граючий тренер команди "Подоляни" Леонід Шило. – Нашій команді згодом вдалося мобілізуватися і у першому періоді відігратись. Шайбу закинув Микола Дума. У подальшому "Подолянам" вдалося відзначитися ще тричі. Забили Олег Медоєв, Леонід Нюня та Максим Ліхненко.

За словами Леоніда Шила, матч носив принциповий характер, а фаворитами протистояння були "Галицькі Ведмеді", які перед поєдинком посідали друге місце у чемпіонаті.

- Для виходу у етап плей-офф "Подолянам" потрібна була лише перемога і ми її здобули, - констатує чоловік. – Разом із "Ведмедями" тепер виступатимемо у вирішальному етапі першості. Нашими суперниками будуть дві хмельницькі команди.

Етап плей-офф чемпіонату Хмельницької області відбудеться 10 та 11 лютого. Додамо, що першість стартувала у листопаді минулого року. Загалом у чемпіонаті беруть участь вісім команд.

Президентом хокейної команди "Подоляни" є Василь Чубак. Спонсор – благодійний фонд "Подоляни" та його керівник Тетяна Чубак.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook