Про нас
увійти

Тернополяни здобули призові місця на Кубку Рівненщини з пара пауерліфтингу

категорія: Інші | дата: 28 05 2024
Тернополяни здобули призові місця на Кубку Рівненщини з пара пауерліфтингу
Тернополяни посіли призові місця на Кубку Рівненської області з пара пауерліфтингу та пауерліфтингу серед спортсменів з інвалідністю памʼяті заслуженого тренера України Бориса Родзяка. Про це повідомив один із тренерів тернопільських спортсменів Ігор Лисий.

За його словами, всього участь у змаганнях взяли майже 150 спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору. Від Тернопільщини було 4 представників, це вихованці Тернопільського регіонального центру "Інваспорт".

"Тернополянка Катерина Кухарчук у ваговій категорії до 61 кілограма підняла штангу вагою 55 кілограм і посіла друге місце на пʼєдесталі. У ваговій категорії до 72 кілограм Тернопільщину представляли Тарас Дигідь і Тарас Юрків. Так, Тарас Дигідь підняв вагу 95 кілограмів, але через технічні помилки, цей підхід не зарахували. Тож спортсмен посів пʼяту сходинку із виконаним результатом — 90 кілограм, він програв супернику з різницею у власній вазі в 1 кілограм 900 грам. Юрків Тарас посів друге місце, підняв вагу 115 кілограм. Завершав виступ тернопільських спортсменів Каськів Едуард. У ваговій категорії до 97 кілограмів підняв вагу 120 кілограмів і зайняв перше місце", — каже тренер.

Окрім Ігоря Лисого спортсменів також тренує Андрій Злочовський.

Джерело: Суспільне

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook