Про нас
увійти

Бодібілдер з Тернополя Олег Кривий виборов 5 місце на турнірі "Містер Олімпія"

категорія: Інші | дата: 22 12 2022
Бодібілдер з Тернополя Олег Кривий виборов 5 місце на турнірі "Містер Олімпія"

Бодібілдер з Тернополя Олег Кривий виборов 5 місце на турнірі "Містер Олімпія". Таким чином він покращив свій минулий результат в категорії до 212 фунтів. Про це у соцмережі повідомив чемпіон України і світу з фітнесу та бодібілдингу Віктор Мацикур.

За його словами, вперше Олег Кривий завоював тринадцяте місце у 2019 році, шосте – у2020-му, а цьогоріч – п’яте. Крім цього, він єдиний українець, який тричі виступав на цьому турнірі і двічі виборював місце в "Топ-6".

"І минулого, і цього разу я зміг точно передбачити досягнення Олега. Спостерігаючи не тільки його конкурентів на сцені, але і майже щодня вживу його підготовку, тренування та позування в залі. Олег заслужено в світовій еліті професійного спорту. Це результат його дисципліни, характеру, таланту і неймовірних зусиль на тренуваннях", – написав Віктор Мацикур.

Турнір "Містер Олімпія" – це міжнародний конкурс з культуризму, який проводять раз на рік з 1965 року.

"Потрапити на цей турнір можна тільки отримавши достатню кількість перемог на інших комерційних турнірах протягом попереднього року. Цього року – унікальний випадок. Аж троє українських атлетів боряться на титули у свох категоріях – тернополянин Олег Кривий категорії "до 212 фунтів", харків’янин Кирило Худаєв в категоріі "Classic Physique" та киянин Владислав Сухоручко у відкритійкатегорії", – пише у соцмережі Віктор Мацикур.

Джерело: Суспільне

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook