Про нас
увійти

Масштабна спартакіада стартує у Тернопільському районі

категорія: Інші | дата: 23 05 2021
Масштабна спартакіада стартує у Тернопільському районі
Перша масштабна спартакіада на вихідних стартує у Тернопільському районі.

Захід під назвою "Краще спортивне село Тернопільського району" відбудеться 23 травня.

"Це перші подібні змагання у Тернопільському районі, - розповів голова товариства "Колос" та головний організатор заходу Іван Кульбіцький,– 23 травня в 11 годині на стадіоні ДЮСШ "Колос" Скалатської міської ради заплановано відкриття змагань".

У першій спартакіаді Тернопільського району попередньо візьмуть участь 10 команд.

"Вже є 10 команд від сіл і ОТГ району, - зауважив Іван Кульбіцький. – Великобірківська ОТГ, Великлогаївська ОТГ , село Острів представляє Великоберезовицьку ОТГ, село Біла- Білецьку ОТГ, Озерна – Озернянську ОТГ, Нараївську громаду представляє село Волинець ,Скалатську громаду – село Колодіївка, Підгаєцьку - Голгоча, Микулинецьку – Микулинці. В кожній команді по 200 осіб, тобто загалом на сьогодні є 200 учасників спартакіади".

Учасники будуть змагатися у таких видах спорту: волейбол, міні-футбол, гирьовий спорт, перетягування канату, шахи, шашки, легка атлетика, настільний теніс.

"Учасники та переможці будуть нагороджені кубками, медалями та грамотами, - наголосив пан Іван. – Загалом на змагання запрошено 20 суддів з різних видів спорту. Також чекаємо зголошення й інших команд з Тернопільського району".

За словами голови Тернопільської районної ради Віктора Козорога, такі заходи варто влаштовувати частіше.

"Це перша подібна спартакіада Тернопільського району і маю надію, що вона стане щорічною, - сказав голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог. – Запрошую й інші села та ОТГ Тернопільського району долучитися до спортивних змагань та отримати заряд позитиву та масу хороших емоцій".

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook