Про нас
увійти

В Гусятині відбулась першість Гусятинського району з настільного тенісу

категорія: Інші | дата: 19 02 2020
В Гусятині відбулась першість Гусятинського району з настільного тенісу

У минулі вихідні в приміщенні Гусятинського коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя відбулась першість Гусятинського району з настільного тенісу, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

35 шанувальників малої ракетки виборювали нагороди в трьох номінаціях: серед чоловіків, дівчат та юнаків молодших 16 років. Змагання розпочалися хвилиною мовчання в пам’ять Івана Голича, який майже рік тому трагічно загинув.

В особистому заліку серед чоловіків перемогу святкував Анатолій Гречанівський (м. Копичинці), другим був минулорічний переможець вищеназваних змагань Анатолій Тимків (м. Копичинці), а третє місце здобув ветеран Ігор Дейкало (с. Сидорів).

Дівчата розділили нагороди наступним чином: першою стала Ольга Фік, другою - Анастасія Колтуцька (обидві студентки Гусятинського коледжу ТНТУ), третє місце посіла Андрійків Вікторія (с. Старий Нижбірок).

В номінації юнаки 16 років і молодші перемогу отримав Слівінський Назар (с. Личківці), другим став Лихач Денис (селище Гусятин), третє місце посів Хом’як Віктор (с. Личківці).

В командному заліку перемогла команда «Колєги» із села Старий Нижбірок у складі Дмитра Фіткайла та Арсена Голича. Друге місце виборила команда «Копичинці-юнаки» у складі Сергія Росоловича та Юрія Шпікули. Третім став спортивний колектив «Копичинці» у складі двох Анатоліїв - Тимкова та Гречанівського.

Всі переможці та призери отримали цінні подарунки від Трояна Михайла Матвійовича, який також є великим шанувальником та незмінним багаторічним учасником змагань з настільного тенісу.

Окрім цього, вони були нагороджені медалями та грамотами від Гусятинського районного комунального підприємства «ФСТ «Колос - спорт для всіх»».

Організатори змагань щиро вдячні адміністрації Гусятинського коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя та особисто його директору К.В. Зеленському за надану можливість провести спортивний захід на високому рівні, та часопису «Вісник Надзбруччя» за інформаційну підтримку, - повідомляє директор Гусятинського районного комунального підприємства «ФСТ «Колос-спорт для всіх» Антон Кузик.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook