Про нас
увійти

Тернопільський "Інваспорт" назвав кращих спортсменів та тренерів за 2019 рік

категорія: Інші | дата: 10 01 2020
Тернопільський "Інваспорт" назвав кращих спортсменів та тренерів за 2019 рік

Вже стало традицією, що Тернопільський Центр "Інваспорт", підбиваючи підсумки здобутків за рік, що минув, визначає десять кращих спортсменів та трьох кращих тренерів, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Не був винятком і цей рік. Відтак, за результатами 2019 року кращими спортсменами з інвалідністю та тренерами-викладачами Тернопільського регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю та ДЮСШІ "Інваспорт" стали:

1. АНДРІЇШИН Андрій - заслужений майстер спорту України з лижних перегонів, (з порушеннями слуху), срібний призер ХІХ зимової Дефлімпіади – 2019 (Італія), чемпіон чемпіонату України з лижних перегонів (ЗРСЦ, с. Яворів) - на головному фото

2. БАДЛО Богдан - заслужений майстер спорту України з футзалу (з порушеннями зору), чемпіон Світу з футзалу (Туреччина)

3. ШКВАРЛО Іван - заслужений майстер спорту України з футболу (ДЦП), срібний призер Чемпіонату Світу з футболу ДЦП (Іспанія), срібний призер Міжнародного турніру з футболу ДЦП, (Іспанія)

4. РАДЬ Тарас - майстер спорту України Міжнародного класу (УОРА) з лижних гонок та біатлону, триразовий срібний призер чемпіонату Світу (Канада), чемпіон фіналу Кубку Світу (Японія), володар Кубка Світу, триразовий призер чемпіонату України (ЗРСЦ, с. Яворів)

5. ЗАЗУЛЯК Ольга - майстер спорту України Міжнародного класу з легкої атлетики (ВРФР) чемпіонка Чемпіонату Європи з легкої атлетики в приміщенні (Туреччина), багаторазова призерка чемпіонатів України з легкої атлетики

6. МУРАВСЬКА Руслана - майстер спорту України з легкої атлетики (з порушеннями слуху) бронзова призерка чемпіонату Європи з легкої атлетики (Німеччина), чемпіонка України з легкої атлетики в приміщенні (м. Київ), чемпіонат Світу з легкої атлетики в приміщенні – 4 місце (Естонія)

7. КОНЦЕВИЧ Ольга - кандидат в майстри спорту України з шашок (УОРА), бронзова призерка чемпіонату Європи з шашок – 100 (Польща), чемпіонат Світу – 2019 з шашок – 100 – четверте місце (Польща)

8. СТЕЦЯК Юлія - кандидат в майстри спорту України з голболу (з порушеннями зору) срібна призерка чемпіонату України з голболу (м. Харків), чемпіонат Європи з голболу – 6 місце (Німеччина)

9. МАРТИНОВИЧ Катерина - кандидат в майстри спорту України з голболу (з порушеннями зору), срібна призерка чемпіонату України з голболу (м. Харків), чемпіонат Європи з голболу – 6 місце (Німеччина)

10. БЛОХА Віктор - бронзовий призер чемпіонату Європи з вільної боротьби (з порушеннями слуху) (кадети), (Білорусь)

КРАЩІ ТРЕНЕРИ :

1. ФЕДОРЧАК Віктор Йосифович - заслужений працівник з фізичної культури та спорту України ,Заслужений тренер України з лижних перегонів (спортсмени: Андріїшин А. та Радь Т.)

2. КОТИК Богдан Орестович - тренер з голболу (спортсмени: Мартинович К. та Стецяк Ю.)

3. ШУПТАР Микола Іванович - тренер з боротьби вільної (спортсмен: Блоха В.)

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook