Про нас
увійти

Тернопільські велосипедисти здобули десять медалей на чемпіонаті України у Львові

категорія: Інші | дата: 16 10 2019
Тернопільські велосипедисти здобули десять медалей на чемпіонаті України у Львові

Десять медалей здобули тернопільські спортсмени на чемпіонаті України з велоспорту на треку, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Такі змагання нещодавно завершились у Львові. Тернополяни відзначились практично у всіх видах програми. Так, у гонці "скретч" Віталій Гринів здобув перемогу, а Владислав Щербань став бронзовим призером. Ще одну "бронзу" Віталій Гринів виборов у індивідуальній гонці переслідування на 4 км.

Срібну нагороду для Тернополя у командному спринті завоював Артем Авдалян. А командна гонка-переслідування на 4 км принесла Віталію Гриніву та Владиславу Щербаню перше місце та по золотій медалі.

Третє місце і "бронзу" здобув у цьому виді ще один тернополянин Назар Покойовий. Але однією медаллю спортсмен теж не обмежився: друге місце і, відповідно, "срібло", Назар виборов у гонці з вибуттям.

Також "срібло" завоював Віталій Гринів у гонці "омніум", а в гонці "медісон" отримав золоту нагороду.

Тричі на цих змаганнях наші спортсмени зупинялися за крок до п’єдесталу пошани: четверте місце Артем Авдалян посів у командій гонці, Владислав Щербань – у гонці "омніум", а у парі з Іваном Хомівим вони були четвертими у гонці "медісон".

Додамо, що Назар Покойовий – студент економічного коледжу ТНЕУ, Влад Щербань – студент ТНТУ ім. І. Пулюя, Віталій Гринів – студент ТНЕУ. Усі спортсмени представляють обласну ШВСМ, тренер Володимир Павелко. А Артем Авдалян – вихованець ОДЮСШ, тренер Іван Хомів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook